Tot ce trebuie să știi despre noua carte. Inclusiv link-ul și parola :)


E prima carte scrisă în doi. De asta a durat 3 ani! 
În ședințele de scris nenumărate pahare cu vin au ajutat sinceritatea și - uneori - au provocat lungi pauze de 5 minute care au durat până dimineața. 
Ideile Muzei îi vor aduce mulți prieteni, dar și mai mulți hateri. Pur și simplu nu vrea să fie diplomată. 

Și Necenzurat, în versiunea nouă, revăzută și adăugită, conținea une epilog scris de Muză. L-am tăiat, dar îl vom da oricui ni-l cere și dovedește că deține acestă carte. Bonus :) Poți comanda versiunea mai lungă și mai “necenzurată” cu un simplu click pe poză. NU este protejată de parolă. 

Fotografia (care l-a făcut și pe un fost candidat la preoție să spună OMFG!) este realizată de ADI STOICOVICIU pentru un pictorial Yokko. Deși nu a fost folosită niciodată pentru scopul inițial, nouă ne-a plăcut atât de mult încât i-am dat prim planul pe care îl merită. 

Partenerul acestei ediţii este SARTO bespoke. Eu m-am căsătorit într+un costum SARTO. Sunt sigur că aţi văzut pozele pe site sau în reviste :)
Pagina lor aici:Psihologie pentru oameni obișnuiți va avea două volume. Până ieșiți din șocul ideilor din primul e gata și al doilea. 

CARTEA CONȚINE MAI  MULT DE 90% TEXTE CARE NU AU FOST PUBLICATE NICIODATĂ. NICĂIERI. 
O întreagă secțiune este MEN ONLY. Femeile sunt rugate să nu sară direct acolo :)
Fotografia de pe copertă este rezultatul uneia dintre cele mai scurte ședințe foto din istorie. DRAGOȘ BORCĂNEA  de la D-Studio este prieten cu Muza de mai mulți ani decât o cunosc eu. Așa că mai mult am băut cafea și am fumat decât am stat la poze pentru că noi știam exact ce vrem și el știa cum să obțină. Mă înclin. 

Partenerul Muzei, TEZYO by OTTER, ne-a susţinut pentru această primă ediţie. Campania continuă pe blogul Ramonei.
Dacă tot am fost acuzați că am crescut rata divorțurilor, așteptăm și credit pentru un val de demisii. În secțiunea de Psihologie de birou demascăm minciuni… adevărate. 
Link-ul este pentru toată lumea. Parola însă… doar pentru cei care o cer în PM. 
Unde PM nu e o înjurătură :) Înseamnă Private Message. 

Scrie-mi mie pe pagina personală: 

sau Muzei (ea are reputația că răspunde mai repede): 

P.S. Primele 3.000 de exemplare pleacă din editură cu autograful meu şi al Ramonei.
Back to Top