F* buddies. Cafeaua fără cofeină, berea fără alcool și sexul fără… nimic altceva.




Știu, am mai scris despre asta și a fost iureș pentru că am demonstrat, cu puțin ajutor de la un evreu austric genial, că e nasol. Prietenia cu beneficii îți aduce mai mult prejudicii. 

Dar astăzi mi-a scris o domnișoară de 29 de ani care a pus problema într-un unghi diferit: Mi se pare ca toti barbatii cu care ies, cu gandul sa incep o relatie, se axeaza doar pe partea sexuala. Si we end up fuck buddies. De ce se intampla asta? Fac eu ceva gresit?”

Boggerii-F.-indigo care scriu despre relații crezând că succesul înseamnă că mă copieze pe mine s-ar împărți în două. Unii ar spune că bărbații sunt toți porci, și de-asta nu găsește cititoarea mea, frumușică și cu simțul umorului dealtfel, un “bărbat adevărat”. Zeci de mii de share-uri. Niciun pic de adevăr.
Alții ar spune că nu e ea suficient de “femeie”. Zeci de mii de comentarii. Trafic. Luări de poziție. Adevărul? Pe cine interesează?
Uite că se mai găsește câte un prost ca mine care riscă și-l spune:
Acest gen de extreme ne fac tuturor rău. 
La fel și tâmpeniile ajunse la rang de proverb gen “totul se întâmplă cu un motiv”, “totul e după merit”, etc. 

Adevărul e mereu mai pe la mijloc, dovadă că AM ȘI DESTUI BĂRBAȚI CARE MI-AU SCRIS CĂ FEMEILE PE CARE LE-AU ÎNTÂLNIT NU MAI SUNT INTERESATE DE O RELAȚIE DE LUNGĂ DURATĂ. 

Șoc? Scrie altceva în cărți!! În cărțile de astăzi se cam scrie despre psihologia bărbaților și femeilor de ieri. Când femeia căuta STABILITATEA PE CARE NU ȘI-O PUTEA  ASIGURA SINGURĂ. Pentru care “plătea” cu sex, menaj și îngrijirea copiilor. 
Prea dur? Nu. O să fiu un pic și mai tranșant: Domnișoara se plânge că are parte de SEX FĂRĂ RELAȚIE. Mama ei s-ar putea să fi avut o RELAȚIE FĂRĂ SEX. 
Nu știu care dintre ele a fost mai nefericită!

Uite, o să-i răspund cu un mesaj de la un bărbat. Primit cu o zi înainte: “De ce ne grabim atat de tare pentru o partida de cinci zece minute de placere cand putem avea toata viata asta?”

Pe el l-am dezamăgit. I-am spus că nu pot să scriu despre asta pentru că eu sunt genul fastlove. Vreau să fac dragoste de la prima întâlnire. Indiferent ce intenții am. 

Nu-i așa că ați cam prins ideea? Știți deja răspunsul? 
Există și factorul noroc. 
Există și sincronizarea. Tu vrei o relație acum. El s-ar putea să vrea mai târziu. 
N-o să te ajute la nimic să știi că atunci s-ar putea să-mi scrie el. Vezi articolul “Prea târziu pentru marea iubire?”

Domnișoara nu greșește deloc. Doar că în loc să se întâlnească frumos cu băiatul care mi-a scris, se întâlnește cu alții. Care fie nu știu ce vor, fie știu exact ce vor. Să i-o tragă. Nimic rău în asta. Refuz să cred că nu i-a făcut și ei plăcere, că altfel erau one-night-stands, nu fuck buddies. 

Viața erotică a unei femei din anii 70 începea de-adevăratelea DUPĂ ce alegea un bărbat. Viața sexuală a unei femei care și-a serbat majoratul după anul 2000 este însă altceva: un proces de selecție. Un proces de SEXlecție. 

În anii 90 aveai o relație cu cineva ÎNAINTE de prima partidă de sex. Acum nu ești prea sigur dacă o ai nici după ce ați făcut-o și normal, și oral, și pe unde s-a mai potrivit! 

Facem sex cum ne îmbrăcăm: casual. 

Nu știu cum a ajuns o partidă de sex să reprezinte mai puțin decât o strângere de mână, dar știu că întotdeauna o femeie pe care o dezbrac într-un hotel va însemna mai puțin decât o femeie căreia îi dau sacoul meu când îi e frig. Mai puțin în cazul în care sunt una și aceeași. 

Toți vor să te audă strigându-le numele. Mai puțin vor să te și asculte. 
Acum mai ține și de tine pe care-l alegi. 
Cât despre relații… e și mult PR!
Nu e cazul să te grăbești. 
Cineva spunea că “Dacă vrei să citești despre fericire și căsătorie trebuie să cumperi două cărți”.
Poate că de-asta noi ne lăsăm verighetele lângă ușă când venim din oraș: pe stradă sunt soțul Muzei. În casă sunt amantul ei. 



Oamenii care citesc DOAR bloguri nu mă interesează deloc. Nici măcar dacă îl citesc pe al meu și li se pare că sunt genial :)
Pentru cei care citesc și CĂRȚI am un link: 
https://goo.gl/NhwTxV



Back to Top