Prea târziu pentru marea iubire? Răspuns la mesajul unui bărbat. Valabil pentru mulți și multe!



“Mi-am trăit viața și mereu a părut simplu să găsesc o femeie însă acum mi se pare că sunt din ce în ce mai puține libere, iar din cele libere din ce în ce mai puține care corespund pretențiilor mele. Îmi e din ce în ce mai teamă că nici eu nu mai corespund pretențiilor lor pentru că din cele care îmi plac din ce în ce mai puține vor o relație. Nu vreau să pară că te jignesc, dar te-ai căsătorit târziu. Nu e o insultă, pentru că suntem născuți în același an, dar mi se pare că deja sunt prea bătrân pentru o familie”.


Am prescurtat cât am putut mesajul domnului pentru că detaliile l-ar fi putut da de gol în cercul de prieteni. Noi, bărbații, ținem unii cu alții chiar și atunci când pare că ne urâm și știm să păstrăm chiar și secretele dușmanilor noștri.
Ca să rezolvăm o problemă, eu m-am căsătorit prima dată când aveam douăzeci și ceva de ani. Acum m-am căsătorit ULTIMA oară. Ca să nu moară nimeni de curiozitate întrebându-se “a câta oară e ultima” răspunsul este a treia. 
De unde știu? Știu. Niciun bărbat n-ar trebui să se căsătorească dacă nu crede că a întâlnit ULTIMA IUBIRE.
Ca să mă iau singur la mișto voi recunoaște că asta am crezut și prima dată. Dar am mai învățat câte ceva pe parcurs. Scumpe lecții!

Până acum n-am zis nimic dur. Îi sfătuiesc pe cei care nu suportă adevărul nefardat să se oprească din lectură, că devine hardcore :)

Ai avut curaj și ai dat click pe citește mai mult? Bine. Eu te-am avertizat :)

Sunt din ce în ce mai puține femei libere? Și de ce dracu’ te miră? Să o luăm de exemplu pe bruneta aia din facultate. Cum de unde știu că ai avut una? Toți am avut una! :)) Dintre atâția bărbați care i-au apreciat buzele crezi că nu s-a obosit niciunul să și asculte ce spun? Să vadă că are și un suflet frumos, nu doar un cur frumos? Crezi că niciunul n-a observat că nu doar decolteul îi era generos?

Din ce în ce mai puține corespund pretențiilor tale? Trezește-te, bătrâne! Îmi permit să-ți spun, că ai zis că avem aceeași vârstă, n-ai observat că la reducere ajung numai produsele pe care nu le vrea nimeni? Pentru cele pe care le vrea toată lumea SE LICITEAZĂ!
Societatea modernă își bate joc de noi spunându-ne că e mai importantă cariera, că familia e demodată.
Fericirea e demodată? 
Ne iubim în paturi de împrumut, avem nopți lungi în relații scurte. Ți s-a părut că trăiești INTENS. De fapt ai trăit într-un sens giratoriu în care te-ai tot învârtit, din deja vu în deja vu până ți s-a cam terminat benzina. 

http://bit.ly/BooksOverLooks



Stai liniștit. E valabil și pentru femei. Câte nu au dat cu piciorul unui bărbat după care suspină și acum ca proastele? Atunci nu-și doreau stabilitate, ci aventură, dar când s-au întors la el nu numai locul din pat era ocupat… Au fost fraiere atunci, că l-au lăsat, sunt fraiere și acum: cât te uiți după un fost nu-l vezi pe următorul.  

Dar nu e prea târziu pentru dragoste. 
Niciodată nu e prea târziu să iubești, dar ca să fii iubit la bătrânețe depinde de ce ai făcut când erai mai tânăr. 

Îți doresc să găsești, după atâtea femei pe care ai vrut să le dezbraci și să le ții treze toată noaptea, una pe care să vrei să o învelești, să nu-i fie frig, când adoarme obosită înaintea ta. 

Sunt sigur că o vei găsi. Dacă o să o și păstrezi depinde de tine. 
Mai devreme sau mai târziu toți realizăm că mai frumos decât să te invite când i se face chef la “cină” este să vrea să-ți pregătească în fiecare dimineață micul dejun.  



Hei! Îți mulțumesc că îmi citești blogul, 
dar cărțile sunt MULT mai bune. 
Eu nici nu sunt blogger :))
Am publicat prima carte în 2007!
Află mai mult (dacă nu știi deja) în link: 


Back to Top