Când îmi faci complimente vorbești încet. Când mă cerți aud toți vecinii.



Într-o zi mă întreabă Muza: La ce te gândești? 
Eu: La noi…
Ea: De bine sau de rău?
Eu: De bine, că dacă era de rău îți spuneam că nu mă gândesc la nimic. 

Așa suntem toți. Hai să n-o întoarcem acum ca la Ploiești, că sunt ploieștean și când mă apucă sinceritatea nu spun ce vrei să auzi, 
spun și ce ți-e teamă să afli :)

Când nevasta e cuminte ne uităm după altele, când ne părăsește vrem să-l batem pe amant. Sau vrem s-o pedepsim pe ea. Dar ABSOLUT NICIODATĂ  nu ne gândim ce-am greșit noi. 
La fel și femeile. A intrat una în relația ta. Adulterul văzut ca un accident. Hai să facem o amiabilă… Dacă relația ta ar fi fost ca o mașină cu 5 stele la EuroNCAP nu se lăsa cu victime. 
Îl primești înapoi, dar te faci din nevastă milițiancă și-l lași fără permis o lună. Permis de sex. Pentru că a parcat în altă subterană. Bravo, lasă-l fără și pe urmă supără-te că-și face plinul în altă parte. 

Știi bancul acela cu “nevastă, cred că suntem cam stresați”? Ți-l spun la final. 

Suntem prea stresați. De rude să ne căsătorim.
De vârstă să facem un copil. 
De societate să facem o carieră. 
Câte din toate astea sunt visurile tale și câte sunt visurile lor? 
Suntem prea înclinați către negativ. Creierul e programat să-și aducă aminte ÎN DETALIU momentele nefericite ca să nu le mai repete încă de când eram 100% animale. Stai liniștit, prea departe de 100% n-am ajuns. Dovedește-te OM și concentrează-te pe momentele bune. 
Însă ține minte că momentele cu adevărat bune nu-s ca-n telenovele și nici discuțiile cu adevărat sincere nu-s ca la psiholog. Eu, când o așez pe Muză pe canapea, nu o fac ca să stăm de vorbă! De vorbă stăm la un pahar cu vin. Vin cuvintele mai ușor. 
Apropo, dacă nu te-a amenințat niciodată că te omoară nu te-a iubit deloc, iar dacă nu te-a trimis măcar la dracu’ n-ați fost nici măcar prieteni. Dacă n-a plecat niciodată nu e pentru că nu i-ar fi venit, ci pentru că n-a avut curaj, iar o femeie dependentă de bărbat nu știe nici ea dacă-l iubește sau are nevoie de el…
Poate nu numai de el. “Când nu-ți găsești jumătatea merg și două sferturi”. 
Am uitat de banc. 
Imediat.
Un el și-o ea în pat, după sex. 
Se aude o bătaie puternică în ușă. 
Ea către el: Repede, ascunde-te pe balcon. 
El fuge pe balcon, dar după câteva secunde în răcoarea nopții se întoarce în cameră: Auzi, nevastă, cred că suntem cam stresați :)


Read more! 
http://www.radufconstantinescu.ro/2016/05/mi-ar-placea-un-spa-pentru-suflete-sa.html

Back to Top