Mi-ar plăcea un “spa” pentru suflete. Să le facă mai frumoase.




Toți ne știm defectele. Bine... unii ne mai și inventăm câteva! Mai ales femeile nu sunt niciodată suficient de slabe și vor să arate ca fotografiile din reviste.
Încercăm să ne photoshopăm în viața reală cu fondul de ten al postărilor de tipul “fericiți pe facebook”. 
N-ar fi drăguț să fie și centre de înfrumusețare a sufletelor?
Sau unele în care să ne detoxifiem de prostie? (interesant de citit articolul Muzei pe tema asta, link: http://www.gustverde.ro/2015/02/detoxifierea-de-prostie.html
Cândva credeam că există și se numesc biblioteci, dar apoi am întâlnit atâți oameni inteligenți care sunt de-o răutate deplină... încât mi-am dat seama că n-are nicio legătură. Cred că asta se întâmpla pe la 14 ani...
Nu. Serios...

Mi-ar plăcea un fond de ten care să-mi acopere toate imperfecţiunile de caracter. Sau un botox ideal care să mi le şi repare.

Ai da bani pe așa ceva?
Închid ochii şi văd „stabilimentul” aievea.
La femei sunt deja câteva cliente care vor să-şi coafeze unele idei preconcepute sau să-şi întindă cu placa temerile, pe care apoi să le taie „bob”.
La bărbaţi, însă, suntem doar câţiva. Majoritatea au fost puşi pe fugă de o reclamă din geam: Scăpaţi de burtă şi de complexul de superioritate absolut gratuit, dar nu fără durere...
De când am început campania pentru Bursa de fericire m-am lovit de multe refuzuri din partea unor oameni cunoscuți. Chiar și din partea unora pe care eu i-am făcut mai cunoscuți decât erau. Cum viața mi-a oferit destule rele nu cad dintr-un pumn. Am mers mai departe. 
Pe Raluca Iliescu, CEO Infrafit, n-am ajutat-o cu mai nimic în viața asta, iar când m-a sunat că vrea să doneze și să își îmbrace toți angajații în tricouri cu 8844 - SPITAL eu chiar citeam articolul despre ea din revista Luxury! Raluca Iliescu, cea de pe copertă, mă suna că “se dezbracă” pentru cauză! 
Zic eu că nu-s niciodată “out of words”, dar atunci am fost. 


Frumusețea chiar vine din interior.
Și sănătatea. 
Puțini știu că Raluca Iliescu știe ce înseamnă să te confrunți cu un diagnostic care - tradus mai pe românește - spune că mai ai un pic. L-a depășit, cu fruntea sus, învățându-și lecțiile. N-ar fi trebuit să mă surprindă că vrea să ajute. 
Nu m-ar surprinde să ne ajuți și tu. 
Poate că “You are what you eat”, dar cred mai mult acum în “You are what you think, what you feel and what you do”.

Donează și tu! Măcar cu un SMS cu textul SPITAL la 8844. 2 euro pe lună

Iar dacă și ție ți se pare prea puțin comandă-ți și un tricou și fă o donație online. Ca o reverență mă oblig să public pe pagina mea TOATE fotografiile, indiferent cine poartă tricoul!

Back to Top