Bunele maniere în pat... sunt alteleFemeia nu e deranjată dacă o vezi diabolică, ci dacă o crezi proastă. 

Există doar două tipuri de femei, cele care au greșit măcar o dată și cele care nu recunosc. 

Telefonul de pe drum cu “Iubito, mai vrei să cumpăr ceva din drum” nu-l dai pentru liniștea ei. Îl dai pentru a ta. Dacă îți dă o listă lungă sau te trimite după un colet în partea cealaltă a orașului nu mai trebuie să întrebi nimic. Indiferent ce îți cere în intimitate e acceptabil sau chiar dezirabil. Nimic nu e indecent atâta vreme cât nu există public. Ce povestești tu mai departe e însă altceva. Vorbele auzite de oricine sunt mai indecente decât gesturile văzute de doar două perechi de ochi. 

Sexul e un joc al dominației. Dacă nu ești în stare să joci rolul călărețului, îl vei juca pe al calului. 

Să ai senzația că o cucerești pentru că tu propui și ea alege este ca și când ai spune că tu ești șeful când mergi cu o cerere la semnat. 

Un bărbat căruia îi place femeia lui nu stinge aproape niciodată toate luminile. Pe asta nu cred că trebuie să o explic.

Nu există lucruri pe care o femeie îndrăgostită nu le-ar face, doar bărbaţi care nu ştiu cum să ceară.  

Erecţia e singurul compliment 100% sigur. OK, poate nu e cel mai elegant, dar cine preferă o minciună bine spusă unui adevăr... palpabil? J

Toate femeile care spun că sexul nu e important sunt ca bărbații care spun că nu vor o maşină decapotabilă: n-au avut niciodată ce trebuie. 

O femeie iartă mai degrabă un bărbat obraznic decât unul indecis.
Citește și 
ÎNCREDEREA NU SE OFERĂ. 
SE CÂȘTIGĂ.
Link direct: http://www.schimbalumeaprinfrumusete.avon.ro/atitudine/increderea-nu-se-ofera-se-castiga


Back to Top