Nicio femeie nu are nevoie de un bărbat, dar asta nu ne împiedică să vrem unul.


Guest blogger (sau gust blogger? :))) Ramona Constantinescu aka Gust Verde. Din seria 2 sites 4 every story. Replica mea vine mai târziu:)
Foto: Ştefan Rotaru 
.....................................................................

Da, n-am nevoie de un bărbat, dar vreau unul, vreau să iubesc unul. 
Nu am nevoie de protecția unui bărbat, dar ADOR să mă simt protejată. 

Nu am nevoie de răsfăț, toată facultatea am mers cel puțin 10km pe jos, zilnic, dar îmi place când el vine să mă ia și-mi deschide portiera în timp ce-mi ține și umbrela. Nu, nu mă topesc de la ploaie, dar mă topesc după aceste gesturi. 

Nu, nu am nevoie de un bărbat. 
Dacă aș avea mi-ar fi imposibil să spun dacă îl iubesc sau nu.  

Poate stau cu el “de nevoie” :)

Când pe facebook sau în reviste se spune că femeia NU are nevoie de un bărbat, cele care scriu asta se gândesc la casă, masă, rate, carieră. Ele uită că astea toate sunt niște nevoi pe care le au și animalele. O vizuină, o cină, chiar și o carieră în haită. 
Când vin seara obosită recunosc că mi-ar fi mai ușor fără el dacă mă gândesc la nevoile astea și nu mi-ar lipsi nici faptul că trebuie să fac curat mai des, nici lupta pe care o avem adesea pentru orice idee. Aș face cum vreau eu, aș sta îmbrăcată prin casă cum vreau și mai ales aș mai închide muzica aia, că e mai obsedat de muzică decât de mine și nu-i place să asculte la căști. 
Aș spăla mai rar rufe că urăsc asta, n-aș mai simți miros de ou, că nici după ouă nu mă omor, dar lui îi plac și nici n-aș mai avea discuții despre fumat, că domnul se lasă de 10 ori pe an și niciodată nu-l ține. 
Dacă aș fi singură nu m-aș mai certa cu nimeni să ne audă vecinii, așa cum nu i-ar mai deranja nici alte zgomote, uneori chiar dimineața la prima oră, alteori noaptea târziu (chiar, dacă există prima oră de ce nu există și ultima oră?)

Toate femeile știu că ne-ar fi mai ușor fără ei. Mai ușor, însă nu atât de frumos. 


Replica lui aici!
Back to Top