Bărbații au nevoie de femei? Da, de neveste nu-s așa sigur că au nevoie :))))


Începe să-mi placă seria asta cu 2 sites 4 every story :)) Acum doi ani când am început să scriem ca un cuplu parcă nu era așa de fun. 

Eu nu cred că femeile sunt nebune. Sunt sigur de asta :) 
Păi cum nu-și dau ele seama că tocmai modul acesta în care se dau ele independente ne favorizează pe noi să le părăsim mai ușor? Să le tratăm ca pe niște egali, adică fără mănuși și să le “dăm cât pot duce” fără să simțim că datorăm ceva? Nici măcar explicații!
Când eram eu mic se spunea că atunci când vrei un pahar cu lapte nu trebuie să cumperi vaca. În continuare e valabil :)) Sună misogin? Nu este, că se aplică și reciproca. 



Bărbații au nevoie de sex cum au nevoie de mâncare. În unele locuri mănânci că “e în drum”, în altele că ți-e foame, în puține te întorci de la orice distanță că ți-a plăcut atât de mult încât vrei iar și iar. 
Sexul ne atrage, dar la un moment dat, indiferent cât de frumos ar fi un trup, tot te plictisești de el. Și vrei altul. Dacă trupul mai are și un cap de găină plin de fițe fugim mâncând pământul. 
Dar avem nevoie de femei. Am avut nevoie de la bun început de una care să ne nască, să ne crească și să plângă pentru noi când ne-am julit în genunchi sau ne-am rănit sufletul, ca proștii, în alte femei, ascuțite ca niște arme, pe drumul experienței. 

Avem nevoie de pițipoance ca să ajungem să apreciem o femeie adevărată prin comparație. Avem nevoie de scorpii, ca să ne dăm seama că există și chipul troian care ascunde în spatele frumuseții fizice o urâțenie otrăvitoare. 
Avem nevoie de femei care ni se dau fără să ceară nimic în schimb, că doar așa ne iese din cap că e important ce replici de agățat folosești. E important doar cine le spune. 
Avem nevoie de femei cu sânii ca merele, ca perele, ca pepenii, că e singura salată de fructe care-i place bărbatului. Vorba lui Tudor Gheorghe: Să mă joc cu țâțele, ca cu lubenițele”.

 Avem nevoie de mignone pe care să le dominăm, de femei măritate (pardon, am vrut să spun cu experiență) de la care să învățăm, așa cum nu strică și câteva greu de satisfăcut, să ne dăm seama că nu e suficient să o ai mare ca să fii bun la pat!
Avem nevoie de femei ca de lecții, că nimeni nu învață nimic din experiența altora. 
Eu n-am întâlnit niciun bărbat căruia să nu-i placă femeile și să vrea să se oprească la una singură. N-am pomenit bărbat care să se viseze mire spre deosebire de femei, care au avut TOATE o rochie de mireasă favorită înainte să știe pentru cine ar putea să o poarte!
Noi nu suntem construiți să ne mulțumim cu puține. Pardon, am vrut să spun cu puțin :))) 
Dumnezeu ne-a făcut să iubit aventura. Singurii bărbați care n-au vicii sunt cei care nu și le permit. 

Și totuși la un moment dat ne oprim la o femeie deși este evident că NU avem nevoie de o nevastă. E momentul acela când știi că ai o femeie extraordinar de frumoasă nu pentru că întorc toți capul după a ta, ci pentru că nu mai întorci tu capul după ale lor. Am mai scris despre asta. E un moment care te ia și pe tine prin surprindere. 
Și atunci renunți la tot, la femeile lecție și la mere, pere și lubenițe, te pui în genunchi sau cum îți e ție mai bine și o ceri de nevastă. Dai libertatea sigură pe o promisiune de feiricire incertă. 
Să mai zică, la naiba, cineva că bărbații nu pot să fie romantici și - uneori - chiar proști grămadă. 
Du-te și dă-i un pup ca lumea “prostului tău” chiar acum.
Și când îți mai fac unii complimente pe la seriviciu și ți se pare aventura cool, ține minte că pe lângă vorbele lor care încă nu s-au culcat cu tine, faptul că el te-a cerut, deși te știa și cu bune și cu rele, e cel mai frumos compliment. 
Încearcă să-l meriți.  

P.S. 
Îți dorești Ultimul început și nu mai ai de unde să-l cumperi? 
Ai participat și la concursul Muzei și nu ai fost norocos? 
Mai vine o șansă de unde cu gândul nu gândeam! 
Scrie-mi îm privat dacă vrei să primești notificare în mesaj privat. 
Aici: https://www.facebook.com/raduefconstantinescu/


Back to Top