Când faci un cadou contează mai mult ideea, decât prețul. Bani au toți, idei… mai puțini.Nu-ți trebuie un Doctorat ca să faci un cadou inspirat, 
dar trebuie să-ți pese. 
Interesul față de persoana aceea face toată diferența. 
Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar știu că mulți se vor supăra: Ești cu cineva, dar nu prea știi ce își dorește? Iartă-mă, dar tu ești singur sau singură. Ego-ul tău contează mai mult decât nevoile sau plăcerile celuilalt, așa că habar n-ai de ele. 
Mie îmi place să mă joc și uneori găsesc și complici care să mă ajute să fac o surpriză. De data asta, Ramonei. 
Prima grijă a fost să nu pună niște ghete curățate care să-l aștepte pe Moș Nicolae, ci niște cizme noi. Cu astea n-ai cum să dai greș la nicio femeie. Planul “malefic” avea scop dublu. În ghetuțe nu încăpea cadoul :)))
Apoi am sunat-o pe Georgiana de la beicevrei.ro să desăvârșim “opera”.
O sticlă de The Famous Grouse unde am aranjat să scrie… The Famous Ramona! :)
Funny, nu?
Eticheta e perfectă, zici că așa a venit din Scoția. 
Din fericire beicevrei.ro are un as în mânecă și nu trebuie să le tipărească acolo.  Ele vin imprimate parțial și numele sau porecla omului tău drag, prieten, soț, amant, se tipărește ulterior, la un nivel grafic impecabil. Dacă ai mai băut The Famous Grouse îți trebuie o secundă să realizezi că acum scrie The Famous Alex sau The Famous Dan, Ioana, Ramona, Elena, Maria. 
Cum Muza spune că “fără alcool multe relații nu ar fi început și încă mai multe n-ar fi rezistat” :) la ea a funcționat perfect cadoul, așa că acum dăm pontul mai departe. 
E momentul ca și alți oameni să știe că, fără să apară la TV, sunt VIP pentru tine. The Famous One You Love :)
Link direct pentru comenzi: BEICEVREI
Pont: Georgiana, complicele meu acolo, răspunde la 0740232217

Important: livrare gratuită în București, Ilfov, Timișoara, Cluj Napoca și Baia Mare

Back to Top