Întrebarea: Dacă mă jignește mereu, de ce mai vine seara la mine să facem dragoste? Răspunsul:…Dacă te jignește mereu, tu de ce stai?! 
Nu doar în pat, de ce stai în toate pozițiile: de soție, bucătăresasă, fată-n casă? 
Am primit întrebarea asta de sute de ori în privat. De câteva ori am răspuns în privat. De câteva ori s-au produs divorțuri de care știu. Am primit amenințări de la “domni” care au primit note de despărțire pe frigider cu citate din textele mele. Am încetat să mai dau răspunsuri dificile în privat, dacă tot e să mă urască niște cetățeni, măcar să fie asumată treaba. În public.


S-o dăm pe aia dreaptă: sunt mulți bărbați care nu-și respectă femeile pentru ce au înăuntru, dar le plac pentru ce au la vedere. Femeilor n-o să le placă în mod special continuarea: în multe cazuri bărbații au dreptate să nu le placă interiorul pentru că nu e mare lucru acolo. 
De exemplu caracter. Dacă ar fi, ai pleca. 
Alt exemplu? Logică! Femeia are o logică a inimii, ea “vrea să creadă” că te vei schimba. Dacă ar avea o logică… logică, atunci (din nou) ar pleca. 
Mai vreți un lucru care lipsește?
Respectul față de sine. Dacă l-ar avea, ar pleca. 
Și atunci? Dacă ea nu se respectă pe sine? El de ce ar respecta-o?

În unele situații sexul este, pentru bărbat, încă o formă de dominare. Tot ți-a futut nervii, respectul de sine și karma. Punem ștampila pe operă cu o partidă de sex care, culmea, o să-ți și placă. Știu multe femei care nu se excită decât dacă sunt puțin abuzate. Toate și-au găsit omul, se pare că sunt destui...
Lăsând gluma la o parte, vă dați seama ce experiențe au avut femeile astea la vârstele formării? 
Ai și un copil cu el? Și spală cu tine pe jos în fața copilului?
Dacă e fetiță, vei crește o timorată. Dacă e băiețel… s-ar putea să crești un monstru. 
Copiii ne urmează mai degrabă exemplul decât sfaturile. 

Răspunsul meu a complicat întrebarea? Poate. Sunt însă foarte sigur că a simplificat alegerea. 


Foto: Casey-AitkenBack to Top