NIGHT READING: "Păcatele tinereții" multor femei sunt de fapt păcatele unor bărbați mai în vârstă.




“A fost flatant de insistent…”
“Știa să-mi vorbească, niciodată nu mi-a mai vorbit cineva așa…”
“Mi-a spus că nu face de obicei asta, dar nu s-a putut abține și a oprit mașina… 
avea un”… (nu pot să vă spun marca, e destul de exotică și riscăm să-i facem probleme domnișoarei :) )
“De multă vreme lucrurile nu mergeau bine între ei, așa mi-a zis”
“Mi-a spus că sunt practic despărțiți. Și totuși acum, după 9 luni, e tot cu ea. Astăzi mi-a zis că așteaptă un copil, nu ți se pare ironic?”
“Făcea dragoste senzațional, se vedea clar că mă iubește”. 
Nu. Se vedea doar că a mai făcut :)
Toate acestea sunt citate din mesajele pe care le primesc. Mesaje lungi pe care de multe ori le citesc în diagonală pentru că au câteva elemente identice. 
Speranțe hrănite cu promisiuni. 
Amânări urmate de alte promisiuni. 
Apoi un telefon care nu mai sună. Un număr la care nu mai răspunde nimeni. 

De ce preferă femeile bărbații mai în vârstă am scris și este evident. De ce preferă bărbații femeile mai tinere este “un loc comun”. Doar că bărbații ăștia “mai în vârstă” tind să cam fie căsătoriți. De ce ar prefera ei o femeie mult mai tânără și nu tot soția cuiva, adulterul cu dublu sens fiind cea mai bună asigurare a discreției?
Pentru că femeile, cu cât sunt mai tinere și mai educate, cu atât sunt mai… proaste.
Când ești tânăr ești convins că tu ești atât de “altfel” încât până și moartea e un lucru care li se întâmplă doar altor oameni. Tu? Să te înșeli? Noooo! E proastă aia de acasă, n-a știut să-l țină, uite cât de mișto e el și cum deschide portiera. Asta mai ales noaptea, în fața unui hotel, că doar n-o să se afișeze cu tine.
Oare care dintre voi e proasta? 
În fiecare zi poate să ia o decizie și totuși în fiecare zi decide să meargă “acasă”. Dacă acolo e acasă, care dintre voi e proasta?
Are mereu câte două explicații. Una pentru tine, de ce trebuie să-l mai aștepți și una pentru ea, unde a fost în seara asta?
Care dintre voi e proasta? De cele mai multe ori amândouă. Uneori numai tu. Ea doar se preface că-l crede și-l așteaptă să se plictisească de tine. 
Femeile s-au învățat să arate cu degetul către alte femei fără să-și învinovățească prea tare bărbații. Curva aia! Și pentru multe fete tinere prima iubire e și prima greșeală. 
E un bagaj greu. O senzație de vină de care multe râd cu o prietenă și plâng acasă în pernă de zici că vor să-i schimbe culoarea. Când prima sau a doua ta “relație” e o păcăleală dezgustătoare în care el îți dă speranțe pe care știe de la bun început că nu intenționează să ți le împlinească toată viața ți se poate da peste cap. 
În fiecare declarație riști să vezi un fals. 
În fiecare bărbat un impostor. 
Și femeia, pentru că e tânără, educată și (cum am stabilit) proastă, se gândește că tot ea a fost de vină. Că l-a crezut. Nu el. Care a mințit. 
Ea e de vină. Că a desfăcut picioarele. 
Când de fapt el a fost, pentru că mai ales la figurat, și-a băgat ...

FOTO: drkshp
Back to Top