Cred în dragoste după dragoste, doar nu imediat după :) sau De ce respinge inima transplantul de sentimente.



Nu e nimic mai deprimant decât să știi că tot ce urmază să fie… a mai fost. Și totuși încercăm să ne umplem cât mai repede un gol de forma unui om. 
Am putea să dăm și datele. Înălțime, greutate. 
Pentru că imediat după dragoste nu iubești din nou. Înlocuiești. 
Lasă-ți sufletul să se ajungă singur din urmă. 
Întrebările să se cearnă. 
Mintea să se înțeleagă. 
Dacă te știi puternic, ține-te singur în cușca bunului simț. Scrie-ți singur un semn de avertizare din ironii, cum sunt pe la țară casele cu “Câine rău”.

E plină lumea de bărbați care urăsc femeile din cauza uneia singure pe care n-aș numi-o nici măcar…om, dar și de femei care, după ce “și-au luat-o” o dau mai departe ca pe-o leapșă a nefericirii. Parcă ieri stăteam la țigară cu o domnișoară atât de ingenuă în aparență care-mi spunea: “Să vezi ce-i fac următorului meu prieten. Dracu-l ia!”
Dacă te știi slabă… să nu vorbești prea mult. Gâștele n-ar trebui să facă prea mult zgomot, dar, desigur, gâștele care știu când să tacă nu mai sunt gâște. 
Femeile tind să li se confeseze unor bărbați despre proaspătul fost pentru că vor un mascul care să le dea dreptate. Dacă bărbatul e interesat de tine îți va da dreptate și dacă n-ai. Apoi îți va mai da și altele care-ți lipsesc. Dar să nu te miri prea tare dacă după o săptămână, sătul și de confesiuni și de sex, îți va da block.
Măcar să nu fii atât de gâscă încât să te duci la un al treilea să te plângi de al doilea.
Vă plac trandafirii? Știți ce face un trandafir care tocmai a fost atacat de o boală, dar a scăpat? Nu face FLORI, primul lucru, ci multe FRUNZE. Să-l țină în viață. Am unul pe balcon. Are o singură floare și cel puțin 100 de frunzulițe noi. 
Floarea aceea e dragostea. A apărut DUPĂ ce planta s-a regăsit. 
Asta trebuie să faci și tu.
Din păcate spray-ul cu care am dat planta nu te poate ajuta și pe tine, dar un pic de curățenie tot trebuie să faci. 
Și scoate CD-ul ăla cu muzică tristă din mașină. Poate n-o să mai iubești pe nimeni la fel… asta pentru că mai ai putere să iubești mai mult și să ți se răspundă mai frumos și mai bine.



Foto: CrazyGirL44



Lasă citatele. 
Încearcă și cărți ÎNTREGI: 



Back to Top