Men only. El i-a spus: Nu te mai doresc. Ce-a urmat?




În primul rând trebuie să vă spun că “el” fie a avut un curaj nebun, fie e prost făcut grămadă, fie era beat.
Sunt anumite lucruri pe care trebuie să NU le zici. Pentru că urmează jihad-ul, dar mai ales pentru că faci mai mult rău decât cu o despărțire. 
Poți să o faci “proastă”, s-ar putea să treacă peste, dar să-i spui că nu o mai dorești e ca și când i-ai spune că pentru tine nu mai e femeie.
Ele generalizează din orice, așa că se va gândi că poate nu numai pentru tine nu mai e femeie, nu doar pentru tine nu mai e atrăgătoare. O inhibi.
Cine este “el”?

El suntem mai mulți dintre noi. Și eu am făcut eroarea asta cu foarte mulți ani în urmă, dar nu așa direct. Se spune că o femeie, când vrea să-și schimbe viața, începe cu părul. Fata de care vorbesc și-a schimbat toată garderoba, a învățat să conducă (mașini, că bărbați știa deja) și într-un timp extraordinar de scurt aș fi vrut ce-am spus că nu mă mai interesează. 
În ultima vreme primesc tot mai multe mesaje care seamănă cu problema mea de atunci. Și de la bărbați și de la femei. Uneori intru să văd dacă nu cumva îmi scriu femeile bărbaților care mi-au scris deja sau invers. 
O poveste mi-a rămas în minte.
El i-a spus: Nu te mai doresc.
Ea i-a cerut să n-o mai atingă. 
Interzisă, i-a plăcut. Bărbații fac sex ca să se împace. Femeile fac sex de împăcare numai dacă te-au iertat deja. A aflat și el asta. Zilele treceau mai ușor. Amândoi la job, undeva în altă țară, unde munceau să-și facă un viitor mai bun și și-au nenorocit prezentul. Nopțile însă treceau mult mai greu. 
Ea era din ce în ce mai frumosă. 
El din ce în ce mai frustrat. 
Într-o seară ea i-a propus să iasă. Au dansat, l-a încins bine, așa că el a început să-i facă tot felul de complimente.
“Arăți minunat, ai buze atât de frumoase”
“Sunt date cu același ruj din seara când nu mă mai doreai”
“Poate e același ruj, dar tu nu mai ești aceeași femeie”

“Așa e. Sunt alta. Și asta nouă nu te mai dorește. Te-am adus aici pentru că aici am ieșit prima oară din primul cec încasat după ce-am venit din România. Prima petrecere, cu primii tăi bani. Nici nu ți-ai dat seama. Voiam să văd ce mai simt. Simt că nu vreau să stau cu un bărbat care să mă facă să mă simt urâtă. Să simt că trebuie să mă scol cu o jumătate de oră înainte ca să mă vezi tu aranjată. Să fiu mereu nesigură. Nu o să mă mai bucur de nimic. Da, aici a fost prima noastră petrecere, din primii tăi bani. Asta e ultima plătesc eu.

Frumoasa fotografie îi aparține lui: DenisGoncharov

Lasă-le, dracului, de fragmente "de net"
 Citește și cărți :)
http://bit.ly/FărăPrejudecăți
Back to Top