O formă de comunicare numită… sex. Vrei "să participi la discuție"?


Când vrei să o linișești și nu ai timp de un discurs de o oră, ce faci? 
O iei în brațe. 
În loc să-i spui că o iubești, ca să te creadă, o săruți. Cel mai bine îi citești de pe buze cu buzele tale, nu cu ochii. 
Când vrei să fie sigură că e dorită… ei bine… și erecția e un compliment. 
E adevărat că, la fel ca toate complimentele, contează cine ți-l face :)
Bărbatul citește femeia ca orbul, cu degetele o pipăie ca pe alfabetul Braille. Femeia îi răspunde fără cuvinte. E mai bine să o faci să țipe de plăcere, decât de nervi și vă înțelegeți perfect. Chiar dacă nu înțelegi “ce spune”, îți place. Când țipă de nervi înțelegi foarte bine ce-ți spune, dar nu-ți place deloc. Plus că înțeleg și vecinii… 

Chiar! Ați observat că între vecini nu se reproșează niciodată zgomotul de la certuri, în schimb muzica prea tare și strigătele din timpul sexului te pun pe lista neagră? Freud ar spune că asta se întâmplă pentru că fericirea deranjează, în vreme ce nefericirea ta îi face să se simtă bine cu viața lor plată :) Eu am acum noroc de un bloc cu oameni tineri care-și văd de viețile (și de nevestele) lor :)
Cred că toți ar trebui să luăm lecții și să exersăm acest limbaj până devenim fluenți. Să se dea ca la BAC, oral și scris. Sau ca de carnet auto: teorie și practică. 

Altfel o să ajungem ca-n bancul acela cu bancherul bătrân și asistentul lui tânăr. Cel bătrân îi povestește asistentului cum trebuie să facă bani, să-și permită să-i facă soției plăcerile și îi dă drept exemplu cum pleacă nevasta lui la spa și se întoarce după o lună sau două, radiind de fericire. 
Asistentul ascultă cu interes apoi spune candid: Mi-aș dori o mărire de salariu doar ca să-mi schimb mașina. Soția mi-o f.t singur :)

Foto: FlorianWeiler


Vrei cărțile? Pachetul e deja stoc epuizat, 
dar mai sunt câteva "soliste" :)
http://bit.ly/BooksOverLooks

Back to Top