Femeia pe care nu ți-o permiți.



Pe vremea lui Ceaușescu mama măsura succesul în grame de aur. Tata îl măsura în femei. Mai târziu în sticle cu vin. Și mai târziu în găsirea drumului spre casă după o singură sticlă.
Fiecare are un băț al lui cu care măsoară succesul. Atât pe al său cât și pe al celorlalți. Psiholgia a demonstrat însă fără putință de tăgadă două lucruri: că tindem să ne apreciem pe noi și pe alții greșit și că în funcție de cum ne apreciem pe noi și pe alții considerăm că putem sau nu să fim cu ei prieteni, parteneri sau iubiți. 
Cu alte cuvinte noi, bărbații, nu facem avansuri unei femei dacă nu o considerăm din aceeași ligă și nici femeile nu le acceptă dacă nu ne consideră din aceeași ligă. E acum clar de ce femeile drăguțe au mai multe oferte decât cele foarte frumoase? Pe cea drăguță o invită cinci bărbați în oraș, pe cea frumoasă o trezesc notificările de la facebook: 
Parcă sunt mai buni 5 bărbați reali decât 2500 de onaniști. 
Femeia pe care nu ți-o permiți e reală… în vreme ce tu încă te mai cauți.
Femeia pe care nu ți-o permiți costă timp, iar tu crezi că time is money înseamnă că poți să plătești timpul ăsta cu cardul.
Pentru că nu există femei pe care nu ți le permiți, doar femei pe care nu le meriți. 
Femeia pe care nu ți-o permiți pentru că e prea independentă, prea posesivă sau prea a dracului nu vrea să te domine, vrea să știe că nu te lași dominat. Altfel, dacă te domină nevasta, înseamnă că ea e bărbatul tău. Dacă ea poate să te domine, de ce te-ar vrea? Tu nu ești nici măcar un substantiv comun de gen masculin, ești, cel mult "neutru". 
Dacă o femeie te poate face cățeluș, înseamnă că lumea te va face preș!

Nu, nici femeia nu vrea bărbatul sub papuc, ci doar să-și merite locul între papuci. 

P.S. Nu-i așa că-ți vine să ronțăi ceva după articolul ăsta? Azi vindem... SECRETELE RAMONEI
Click pe poză: 
https://greensugar.ro/secretele-ramonei/





Back to Top