Bărbatul pe care nu ți-l permiți



Bărbații, neam de păstori, au inventat zicala “iarba e mai verde pe cealaltă parte a dealului”.
Femeile, în schimb, cred că pantofii și bărbații altora sunt mai frumoși, mai comozi și nu te bat. Și asta pentru că (încă) prea multe femei văd căsătoria ca pe o realizare profesională.
Pentru aceste femei un bărbat mai bun e ca un loc de muncă mai bun: merită să te agiți, să mergi la interviuri (a se citi cafele) și chiar să stai o lună, două de probă (a se citi să fii amantă sperând să o lași pe cealaltă fără job cu un blow job. 
Wake up! Bărbatul nu e un loc de muncă și nici căsătoria un contract pe durată nedeterminată. Sau este, asta însemnând că se poate termina oricând. 
Sunt încă multe femei care își doresc respect, sex și bani. Neputând să le obțină de la un singur bărbat trec - corporatistele mariajului - la diviziunea muncii. 
Apoi, cândva pe la o vârstă care nu le mai permite schimbări, aceste neveste de carieră sau amante perpetue de bărbați cu bani se trezesc în preajma uneia care ARE ce au visat ele mereu: un bărbat care să le respecte, care să aibă și bani și care să și fută bine, lucru vizibil după lățimea zâmbetului soției și după fundul tare și elastic de parcă ar dormi la sală. 
Fac aici o paranteză, antrenorii care recomandă geno (sau mai cool “squats”) fac asta doar pentru că nu pot să se culce cu toate clientele. 
Revenim, dăm filmul înapoi. Nevasta asta de carieră sau pițipoancă stilată sau amantă în serie sau ce o fi ea, dă cu ochii de bărbatul pe care l-a căutat toată viața și îi crapă fierea! 
De ce ea nu a reușit să pună gheara pe un asemenea bărbat?
Ce-a avut schiloada sau grăsuța sau bruneta aia de l-a luat?
Degeaba îi spun, că n-o să înțeleagă niciodată, cum nu poate să înțeleagă începuturile grele în doi, îndrăznelile și sacrificiile unor studenți care iau viața în piept împreună sau energia unor tineri care pot să fie, înainte de “cuplu de succes”, o echipă. Nu o să înțeleagă nici curajul unor oameni care iau din nou viața de la zero unul pentru celălalt.

Și, da, acela chiar e bărbatul pe care nu o să și-l permită niciodată pentru că  femeia pe care o invidiază atât NU l-a luat pe bărbat așa cum e acum. L-a ajutat să devină. 

Foto: simonacapriani

Am văzut că până și cei mai virulenți hateri s-au luat după mine și și-au mutat comentariile pe facebook :)) Oare cum se simt când toată lumea vede că am fost mai deștept, nu cu un minut, ci cu un an și ceva? :)))
Comentarii aici: https://www.facebook.com/raduefconstantinescu

Pentru cei care au deschis mai târziu "televizoarele", citiți și http://www.radufconstantinescu.ro/2015/06/femeia-pe-care-nu-ti-o-permiti.html

http://www.radufconstantinescu.ro/2015/06/el-domnisoara-doar-un-minut-vreau-sa-te.html
Back to Top