Bărbații plătesc la curve și femeile la psiholog.



Sunt mult mai sigur că bărbații chiar se descarcă :)))

Trăim o iluzie dureroasă. Că omul trebuie să corespundă unor standarde ideale care sunt… inumane.
Omul nu e lăsat să se simtă bine cu sine.
Vine vara? Get a “beach body”. Ce-i aia “beach body”?? Nu te lasă fără el pe plajă? Hap, surmenaj, diete, frustrări. O să arăți bine și o să te simți ca naiba. Merită?
Sărbătorile? Se fac cu stil. 
Nunțile? Cu mare cheltuială. Știți cât costă un candy bar? Ți se face rău. și nu de la zahăr :))
Vacanțele? Obligatoriu externe, altfel ești un paria. Muza are o vorbă minunată: Chiar te fac fericit alt nisip și altă apă? 
Firesc, e din Constanța. Și nu face plajă în Mamaia unde plutesc pungile de la semințe de zici că sunt meduze  :))
Nopțile? N-a zis și Radu ăla F. că o noapte bună e una în care nu dormi? Hai în club să spargem într-o seară un salariu mediu pe economie! Asta dacă ești “un sărac”. 

Nu cred că m-ați înțeles corect. Eu am zis să nu dormi, dar în club sparg bani cu nemiluita mai ales oamenii cărora le lipsește atenția. Sau încrederea în ei. Sau ambele. 
Cluburile scumpe n-au nicio legătură cu distracția. Doar cu etalarea de statut. În plus… mulți dintre cei care merg în centrul vechi de trei ori pe săptămână nu prea au ce le trebuie acasă. 
Femeile nevorbite sunt mai deprimate decât cele ne…atinse. Așa că merg la psiholog. 
Bărbații au mai puțină nevoie să vorbească, dar în multe cazuri descărcarea sexuală, chiar și asta plătită care mie nu-mi spune nimic, poate să ajute mai mult o familie decât zece ședințe de terapie de cuplu! 
E un adevăr incomod, dar am mai scris pe blogul ăsta despre cum ajută o amantă “fericirea conjugală” :) Era un IWYT scris chiar de o domnișoară care realiza că l-ar ajuta pe el să-și părăsească soția doar dacă i-ar refuza avansurile. De fraieră s-a tot culcat cu el. Apoi s-a dus și la psiholog. Mă scuzați de expresie, a fost și futută și cu banii luați. 
E corect? :)

În viață toți facem destule erori. 
Măcar să le comitem pe ale noastre. 
Nimeni nu e dator nici să fie absolvent, nici să fie părinte, nici să fie un membru folositor al comunității. 
Înainte să ne gândim cum să ne placă alții, hai să vedem cum ne-am plăcea noi… pe noi. 

Back to Top