Understanding men. Prima parte :)


Problemele pe care le au femeile cu bărbații nu vin mereu de la bărbați. 
De multe ori vin de la alte femei. Cele care i-au crescut, de exemplu. Și care de multe ori îi învață că femeia trebuie să stea lângă bărbat indiferent de ce face sau nu face el. 

Bărbații sunt educați să nu lase să li se vadă emoțiile. Suntem atât de buni la asta încât uneori poți să juri că nici nu le avem. 
O femeie deșteaptă va înțelege că pe luma asta sunt multe lucruri care se arată deși nu sunt. Și invers. Și va învăța să facă distincția între ce zice un bărbat și ce face. 

Nu scriem toți poezii, dar asta nu înseamnă că nu ne privim femeia ca pe o muză! Pentru unele s-au închinat ode în metru antic, pentru altele s-au ridicat case în metri pătrați, cubi și cum or mai fi ei. Nu știu, sincer, care au fost mai fericite. Într-o odă nu poți să trăiești decât după ce ai murit și nu știu dacă e mai importantă gloria postumă sau bucuria din timpul vieții. 

Vorbim mai puțin. Paradoxal, spunem mai multe. Plângerile de genul: Nu-mi face complimente, nu-mi spune mai des “te iubesc” sau “e tot timpul preocupat” sunt de la femei-ciocănitoare.Femei care nu știu să facă echipă cu bărbații lor, ci doar să fie pentru el un 2nd job. Femeile vorbesc de multe ori doar ca să se descarce și nu așteaptă nimic de la bărbatul căruia îi spun ce probleme au. Dar el se gândește instinctiv la soluții. Și de multe ori a doua zi le și rezolvă. Poți să te mai superi??

Suntem orgolioși, dar și dispuși să învățăm. Trebuie doar să ne convingeți că avem de la cine și o să învățăm și de la voi. Un bărbat adevărat NU răspunde la dresaj. Nu ne schimbăm atitudinea “de gura nevestei”. Preferăm să schimbăm gura. Cu nevastă cu tot. 

Suntem gata să oferim respect, dar numai la schimb. Am fost educați să răspundem cu aceeași monedă. Să te ferească Sfântul să ne plătești cu bani falși. 

Iubim la fel de mult și de intens ca și femeile. Și, dacă ați vedea mesajele private pe care le primesc de la bărbați ați vedea că suntem și dispuși să facem foarte mult pentru femeia pe care o iubim. Aici, ce e drept, avem o mică problemă, de cele mai multe ori suntem gata să facem orice pentru femeia pe care o iubim după ce ea deja a plecat. 


Suntem foarte competitivi. Read more link: 
Back to Top