Jurnal de detox. The real thing. Day one.



În urmă cu o lună Muza rupea norma cu un articol numit “Detoxifierea de prostie”. Rupea norma înseamnă că în general eu am mai mulți cititori într-o zi decât gustverde.ro 
În acea zi a fost peste. 
Minunat articol! 
Un singur lucru i-am reproșat. Dădea de pământ cu detoxul după ureche, dar nu dădea și un exemplu bun! Un detox cu supraveghere medicală. 
A zis că nu vrea să creadă nimeni că face reclamă.
Lasă că fac eu. Direct. Pe față. 
Muza vorbea despre oamenii care beau un suc de detox după o shaorma, dar nimic despre varianta în care oricine ar putea să vadă un efect real. 
Simțeai că nu există decât bullshit. 
Nu. Există Infrafit
Noi am mai făcut anul trecut cura lor de detox și rezultatele au fost spectaculoase. 
Ce e drept, trebuie să ai un pic de vână. Nu e pentru oameni care cred că libertatea înseamnă să-ți faci toate poftele. Aia e sclavie. Ești sclavul unor instincte. 

To cut the story short, vom face anul acesta ce n-am făcut anul trecut: vă vom spune pas cu pas cum e o cură de detox completă, combinată cu mers la sală (prima săptămână) și apoi combinată cu proceduri high-end la sediul Infrafit (a doua săptămână). 

Pentru că nu sunt un înger, o să vă spun că ieri am mâncat sushi și am băut vin alb din California, Metaxa și niște Peroni. Ca românul care știe că 14 zile nu va mai pune gura pe alcool și nu o să mai vadă carne decât la alții în farfurie. 

Îmi e foame de mor. La ora 9 a venit mâncarea raw-vegană. Vine singură acasă sau la serviciu. Micul meu dejun e… mic. Dar îmi adun curajul. 
Am 78kg la 1,75.
Nu am cum să fac un record de slăbit că nu sunt o epavă. Alerg peste 10km la orice antrenament cu vârf de 18km. 
Asta ca să clarificăm că eu nu sunt genul care consider inspirațională o poveste cu o balenuță care a slăbit 60kg. Un om deștept NU AJUNGE să aibă 60kg în plus!! Poate doar dacă omul e femeie și naște!

Deocamdată prima provocare este să mă antrenez în fiecare zi mâncând doar ce primesc de la Infrafit
Iar voi, Sky Wellness, get ready. Începem “jocurile foamei” :)
Link direct INFRAFIT: http://bit.ly/1ANKdaM
Back to Top