Night reading: Se vorbeste prea mult despre “cum ar trebui sa fie barbatul ideal”! Dar femeia?


....................................................................................

E ziua barbatului si nu i-am luat niciun cadou. Am uitat. Nu mi-a facut scandal, nu e imbufnat si nici nu-mi arata ce a primit Popescu de la nevasta-sa. Poate ca avem si noi de invatat de la barbati, nu?
Hai sa facem un exercitiu pe final de Ziua Barbatului.
Ce-ar trebui sa facem noi pentru ei?

Sa-i lasam in pace. Poate ca astazi sau cate o zi din cand in cand chiar au chef sa iasa cu prietenii. Eu nu o sa ma leg cu fundita sa ma ofer lui in chip de cadou, ca tot n-am unul! Nu stiu de ce, dar parca ar semana tot cu 8 Martie sau Craciunul si ajunge sa-si faca “ziua” tot cu mine. Cum mai e “a lui”?

Sa nu pretindem ca putem sa fim inlocuitoare de prieteni. Nici eu nu vreau sa ma care la stadion, nici el nu vrea sa mearga cu mine la salon cand imi fac unghiile! Am vazut multe femei care merg la stadion ca sa demonstreze ca sunt “de gasca”. Dupa ce isi fac doua selfie-uri si le pun pe facebook se plictisesc de moarte si ii incurca si pe ei ca trebuie sa fie mai atenti la injuraturi :)

Sa intelegem ca “a pastra pasiunea” nu inseamna mai rarut e mai dragut. Faci dragoste cand ai chef sa faci dragoste! Iar daca ai chef mai rarut du-te pe drumul tau ca inseamna ca nu faci cu cine ti-e drag.

Sa nu ne mai plangem ca sunt prea simpli. Nu sunt nici ei chiar asa, dar multe dintre femei sunt atat de absorbite de problemele lor incat nu au timp sa-si cunoasca prea bine partenerii. Tot ce le intereseaza e “ce pot ei sa faca pentru ele”.
Si uite asa ne alegem toate cu un renume prost.

Am lasat la urma un subiect delicat. Libertatea. Toate ne-am dat macar o data in viata mai libertine decat suntem. Sa para ca e simplu, sa nu se sperie ca merge dintr-o colivie in alta, sa nu creada ca nu suntem deschise la minte.
Eu, ca femeie, nu cred ca libertate se cheama cand barbatul flirteaza cu altele sau se intoarce dupa una pe strada. Se cheama altcumva si nu o sa va placa. 
Femeia e datoare sa-i ofere barbatului tot, dar nu libertatea sa se combine cu altele. Pe asta, daca o vrea, sa si-o ia singur :) dar daca-l prindem ii vom da si mai multa libertate. Sa se duca de tot.
Si daca vi se pare ca aici sunt a dracului, “dragi barbati”, ia sa vad daca femeia voastra s-ar uita dupa altii sau ar flirta cu ei de fata cu voi? Vi s-ar mai parea libertate? 

Back to Top