Gentleman sau mototol? Bărbatul care te tot scoate în oraș, dar nu te bagă în pat.


Din cele mai vechi timpuri a existat și bărbatul care nu “cedează din prima seară” :)) 
Stă fata, săraca, întreabă decă vrea să urce, el, gentleman, nu vrea. Ea urcă singură și e foarte nervoasă: întâlnirea a fost ca un coitus interruptus în care în locul penisului este domnul care nu vrea să intre. 
Măcar la interruptus intră-iese-intră-iese doar nu termină treaba :)

La fel, din cele mai vechi timpuri a existat femeia care vorbește mult, dar spune puțin. Nu pentru că e proastă (există și cazul acesta), dar mai ales pentru că nimicurile nu au miză, ca atare ies ușor pe gură, în schimb adevăratele întrebări stau în gât. 

Ce se întâmplă când o femeie care nu spune se întâlnește cu un bărbat care nu cere? 
Nimic. 
Poate doar restaurantele să se bucure că o tot scoate fără să i-o bage. 
Noroc că de multe ori trage ea de el :) Am un caz epic al unei prietene din facultate care, după o săptămână de ieșit la restaurant ZILNIC i-a spus omului direct: 
Auzi? Eu vreau să fac dragoste, nu să mă îngraș!
Chiar am o dilemă, dacă ieși în fiecare zi se cheamă zilnic, dacă ieși în fiecare seară se cheamă seric? Și - da - aveți dreptate, am modificat un pic citatul că stau haterii cu ochii pe mine să mă raporteze la facebook :)

Râdem, glumim, dar pentru voi, bărbații mei, prietenii mei cu care am jucat fotbal, am muncit, învățat, ne-am bătut sau doar ne-am amenințat sau pentru voi cei cu care nu m-am întâlnit niciodată… am un final ca o finalizare sub duș rece: nu o să vă placă, dar o să vă facă. Bine. 



Ziua internațională a soțului. Radu F. Constantinescu: Cea mai arzătoare dorință a bărbatului este recunoașterea
Cu toții știm când este ziua mamei sau a iubitei, dar puțini știu că există și o zi internațională a soțului, pe 26 ianuarie. Dacă este sau nu sărbătorită și de ce ne trebuie o zi a soțului, a vorbit scriitorul și bloggerul Radu F. Constantinescu, într-o ediție special, la TVR https://bit.ly/2Dz2twA
Posted by StirileTVR on Friday, 25 January 2019



Când femeia refuză e una, când bărbatul nu propune, e alta. Nu uita că femeia despică firul în patru și când totul e bine. Va crede că ești fie dezinteresat, fie că nu ești 100% bărbat. 

Bărbații care își petrec prea mult timp ajutând o femeie, fiind o bună companie, dar niciodată nu “avansează” ca în șah, către “pat”… ajung în FRIEND ZONE. Un soi de vale a plângerii unde nu numai că NU ai ce-ți doreai de fapt, dar mai trebuie să înduri și poveștile ei, despre alții cu care s-a culcat din prima seară. Că ea SIMTE că ție poate să-ți spună. Doar ai dovedit de atâtea ori că o înțelegi. 

Riscurile când încerci sunt mai mici decât cele când nu încerci. Dacă te gândești că își va face o părere proastă despre tine că vrei…, gândește-te ce părere proastă își va face când va crede că NU vrei. Sau că… nu poți. 
Orice femeie iartă mai degrabă obrăznicia decât prostia. 


Back to Top