Muza contraatacă: Cum se cuceresc bărbații. Ep1.



....................................................................................


Era si cazul sa scriu un raspuns la serialul lui Radu. Cum se cuceresc femeile!
Eu o sa am mai putine episoade. 
In primul rand pentru ca scriu mai incet decat el.
In al doilea, pentru ca barbatii se cuceresc mai simplu :))
Cum a zis si Radu intr-unul dintre cele mai copiate articole ale lui: Nimeni nu intoarce capul pe strada dupa sufletul unei femei.
Right. Si totusi multe femei frumoase nu inteleg de ce barbatii sunt interesati de ele doar pe termen scurt: le seduc si se duc. 
Sa zicem ca n-am la fel de multa experienta ca sotul meu, dar asta s-ar putea sa nu fie un dezavantaj. Stiti povestea cu cheia si lacatul, nu? 
Daca n-o stiti imi scrieti si o postez pe facebook. 
Seductia astazi e mai simpla si in acelasi timp mai complicata. Nu mai e vorba de barbati care intorc capul dupa o femeie pe strada! Acum intorc paginile pe facebook!

Internetul e strada viitorului. Sau poate chiar a prezentului. Si multe femei o folosesc ca pe un catwalk. Poze cu ele in multe ipostaze. Poate prea multe. Citate inteligente. Poate prea inteligente pentru pozele in prea multe ipostaze. 
Sa faci botic sau sa stai aplecata sa ti se vada cam tot si sa adaugi trei cuvinte ale lui Osho nu mi se pare ca schimba cine esti.

Ganduri pe care inainte le imparteai cu prietenele DOAR IN SECRET acum sunt la vedere. Poate prea la vedere. 


Prima impresie nu se mai face la prima intalnire!!
Ce simplu era. Si frumos. Si - poate - incorect. Acum niciun barbat nu mai are scuza ca s-a ales cu o pitipoanca! Ce? El nu i-a vazut pagina?
Puneti-va in continuare fotografii. Noi, femeile, chiar suntem una dintre cele mai frumoase parti din facebook. Asa cum suntem noi, deprimate, bautoare de vin roze, doritoare de la vie en rose, usor intrigante, totusi suntem o comunitate frumoasa. Sau cel putin putem sa fim. 

Dar e bine sa intelegem ca atractia vine acum cu un risc. Riscul etichetei. Si imi e teama ca in multe cazuri barbatii, despre care multe spun ca nu le inteleg si nu le apreciaza, de fapt le inteleg perfect. Si de-aia nu le apreciaza.
Poate e o surpriza ce-ti spun, dar e adevarat.
Asa cum ai grija cand te machiezi, te imbraci si iesi din casa, la fel trebuie sa fii de atenta cand iesi online.
Pe strada mai ai sansa sa nu te intalnesti cu niciun cunoscut. Online te intalnesti sigur. Cu toti. 





Back to Top