Cum se cuceresc femeile? Ep 5. Un afrodisiac numit “îndrăzneală”



Nu e un produs de cumpărat pe care să-l mai găsești și sub alte denumiri comerciale. De exemplu “tupeu” în magazinele din cartier.
Orice femeie iartă mai degrabă un bărbat îndrăzneț decât unul indecis.
Bonusul îndrăznelii e repetiția ei. 
Pe bărbați insistența îi plictisește, pe femei le flatează. Le place să simtă că nu e o toană, că sunt dorite cu adevărat. 

ÎNDRĂGOSTITUL CARE NU E CEL MAI MARE ADMIRATOR AL FEMEII IUBITE NU E ÎNDRĂGOSTIT. 

Da. Fii bărbat și recunoaște că ești fanul ei.
Că îți plac până și defectele ei mai mult decât calitățile altora. 
Că viața ta avea sens și înainte să o cunoști, dar acum se împlinește frumos. 
Pare greu de crezut, dar un bărbat e cu adevărat puternic când își recunoaște o slăbiciune. În cazul acesta pentru tine. Și nu vrea să scape de ea. 
Îți trebuie îndrăzneală pentru că e ca un salt în gol. 
Toți bărbații detestă să piardă. E motivul pentru care mulți dintre ei nu joacă. 
Astăzi citeam că nu mai puțin de 40 de milioane intră pe un hub porno. Probabil că toți par în viețile lor oficiale niște învingători :))) Nu i-a văzut nimeni pierzând :))

Fact: Cele mai frumoase femei primesc cele mai puține oferte. Cei mai mulți bărbați sunt intimidați. Cele mai puțin frumoase par mai accesibile, deci e mai mare concurența :)

http://bit.ly/BooksOverLooks





Poate că dau suficiente ordine la job. Acasă nu vreau să fiu șef. Vom lua decizii împreună. 
Poate sunt eu de modă veche, dar pentru mine bărbatul e cel care face primul pas, care conduce femeia în viață cum o conduce în dans. Nu împotriva ei. Spre satisfacția ei. 
Poate sunt eu de modă veche, dar pentru mine bărbatul face complimentele. Chiar și când femeia nu e a lui. Nu e a lui încă. Jobul ei e să le merite. Iar al lui să insiste un pic. 
Sunt prea mulți indeciși sau mitocani. 
Avem nevoie de bărbați care să știe să-și dozeze îndrăzeala pentru că femeia nu caută la un bărbat delicatețe și frumusețe, ci forța pe care ea nu o are. 

Și nu știu cum și-ar putea da ea seama că o ai, dacă tot ce faci tu ește să te uiți pe pagina ei de facebook. Unde ai găsit și share-ul de la articolul acesta :))


Dacă îndrăznești să-i și gătești / Rețete... aici găsești: 
http://greensugar.ro/gust-verde/


Back to Top