7 diferenţe între fete şi femei.




1. Fetele din ziua de astăzi nu mai sunt chiar aşa copile, ştiu ce vor. Dar femeile ştiu şi cum să obţină. 

2. Înainte să decizi cu ce te îmbraci astăzi trebuie să te simţi bine în propria piele. Pare greu de crezut, dar întrebaţi pe oricine: femeile se simt mai bine în pielea lor la 30 decât fetele la 18! E şi vina societăţii de consum, care te face să te simţi imperfect ca să-ţi vândă lucrurile care să corecteze defecte imaginare. Se aplică şi la băieţi în drumul lor spre bărbăţie. La noi e chiar mai costisitor, fetele îşi iau farduri, noi... maşini. 

3. Arta conversaţiei. Femeile îşi folosesc gura mai bine. Şi când e vorba să-şi dezvăluie intenţiile, dar mai ales când trebuie să şi le ascundă.

4 .Dress code. Fetele arată mai mult, femeile arată mai bine. Femeile ştiu că nu trebuie să fie scurt ca să fie memorabil. Chiar din contră. Primele încearcă să găsească haine care să le scoată din mulţime. Celelalte vor haine care să le pună în valoare.

5. Sexul. Entuziasmul nu bate experienţa. Unii preferă articole scurte de blog, alţii... romanele fluviu. Şi totuşi multe femei ar vrea să se întoarcă în liceu... cu mintea de acum. 

6. Independenţa. Fetele şi-o afirmă. Femeile o au. 

7. O fată deşteaptă ştie, pe la 20 de ani, ce vrea. O femeie pe la 30 ştie şi pe cine :)))

Foto: LaurentGiguere


Ar fi și 8...
Fetele citesc doar blogul. 
Femeile au curaj să citească... 
Comandă cărțile cu autograf direct din link: 
https://www.curteaveche.ro/carti/recomandari.html







Back to Top