I WANT YOUR TEXT: Cinci ani in bancnote de 50 de lei



Nu cred că se aştepta să-i public textul, aşa că nu mi-a spus cum să o semnez. 
sau dacă să o semnez. 
Îi vom spune Ana. Poate o chemă aşa, poate e un joc de cuvinte. 
Jocul ei cu vorbele mi-a plăcut. Păcat că trebuie să recunosc încă o dată că presonajele negative au replici mai bune şi nefericirea e interesantă.
....................

Buna Radu,

Eu nu scriu. Nu puteam dormi pentru ca niste cuvinte nu ma lasau si sunt foarte obosita. Ti le trimt tie, poate reusesc sa adorm...si poate la un moment dat sa ma trezesc.

"Un an de zile o cafea a fost...doar o cafea. Habar n-aveam ca ma acaparezi, habar n-aveam cata rabdare ai. Credeam ca te plictisesti si-ti place sa pierzi timpul cu mine. Am mers pe faleza unul langa altul cu mainile in buzunare fara aproape sa ne vorbim. Oricum ne asurzea marea.

Cand ai ajuns prima data in patul meu stiam ca m-ai prins dar banuiam ca o sa ma lasi repede libera. Abia atunci am inteles ca vreau orice dar sa nu ma lasi libera.
Cand te-am simtit prima data in mine mi-ai spus "TE IUBESC". Mi-am spus "MINTE". Am inchis usa in urma ta si-am ramas singura in holul prost luminat.

Un an mi-ai spus in fiecare zi "TE IUBESC". Un an mi-am spus in fiecare zi "MINTE". 

Dupa inca trei ani, cand seara inchid usa in urma ta mi-as fi dorit sa ma fi mintit. Te duci langa sotia care ar fi trebuit sa fiu eu, langa copiii care ar fi trebuit sa fie ai nostri. Raman singura in holul prost luminat cu cateva bancnote de 50 de lei fosnindu-mi intre degete.

Nu-mi  platesti orele cat ai fost langa mine, asa crezi tu ca-mi platesti fiecare noapte langa ei."

Sursa foto : pavlikrelations
Back to Top