De ce sunt româncele cele mai frumoase femei din lume?




Pentru că nouă, românilor, ne place să ne lăudăm cu frumuseţile patriei. Şi indiferent unde duci un englez: la mare, în Bucegi sau în centrul vechi, vă asigur că nu Babele îi captează atenţia! 
Cred uneori că şi străinii care fac la noi turism medical vin în parte pentru dinţi şi în parte pentru frumoasele asistente :)))))
Româncele sunt cele mai frumoase femei din lume pentru că diferă. Între ele (unde mai găseşti brunete, blonde şi roşcate pe scara aceluiaşi bloc şi să le mai cheme pe toate Popescu?)
Românecele diferă  şi în ele. Interiorul e mobilat cu gânduri şi dorinţe contradictorii, parcă de un pălărier nebun. O româncă poate să fie 5 amotimpuri într-o singură zi. Mereu alta. Ca un harem închis într-un singur trup.
Suntem bărbaţi. Experimentăm. Mergem în Asia şi ne place, apoi luăm lumea la rând. Fiecare popor are frumuseţi şi e bine să fie aşa. Dar ni se face dor de o şoaptă deochiată în româneşte şi de doi ochi din aceia de când îi priveşti îl înţelegi pe Eminescu. Am prieten care a vândut afaceri la Viena pentru o moldoveancă de la Iaşi. 
Poate că ni se face mai puţin dor de România, cât ni se face dor de femeile ei. De iubita de acum sau de cele de mai demult, de cele care au scăpat şi de cele pe care nu le-am întâlnit încă. Ni se face dor de mame, de mătuşi cu sfaturi frumoase şi de bunici cu argint în păr şi aur în vorbe. 

Româncele sunt cele mai frumoase femei din lume pentru că ne plac nouă. 

Avem cele mai frumoase femei. De mai mult de 10 ani avem şi hainele care să le îmbrace! Şi pe iubită pentru o ieşire în oraş. Şi pe soţie la un eveniment când altă iubită devine soţia cuiva. Şi pe mama pe care o respectăm. Şi pe femeia de afaceri pe care, vrând nevrând, o ascultăm. 
Şi hainele astea sunt făcute aici, în România. Cu designeri români, mână de lucru de la noi şi multă grijă. Ştie oricine că atunci când vinzi unui prieten, nu-i vinzi marfă care să nu fie de calitate. Că te mai întâlneşti şi mâine cu el şi vrei să-ţi zâmbească, nu să te ocolească! 
De 10 ani femei de toate vârstele ies zâmbind de la Yokko. Şi banii lor nu ies din România, rămân aici. E important să mai şi construim afaceri aici, la noi, că o să ajungem să importăm şi aerul pe care-l respirăm. 
Începând cu campania de vară 2014, Yokko porneşte un concept care mie mi-a plăcut foarte mult. Un concept de conştientizare, nu unul naţionalist. Faptul că vor mai câştiga şi alte firme în urma demersului lor nu-i deranjează. Pentru că, uneori cele mai bune idei de afaceri nu sunt decizii egoiste. Aşa cum nici alegerea unei rochii de seară nu este una raţională, ci emoţională. 
Rochii de seară Yokko aici: http://www.yokko.ro/produse/rochii/
Ţinute business,  aici: http://www.yokko.ro/produse/sacouri/

Pagina de facebook Yokko, aici: https://www.facebook.com/YokkoTheFashionStore
Back to Top