Serul adevărului.


Mulţi spun că fumatul e un obicei social. Că toate se discută sau se decid la o ţigară. Nu e adevărt decât în parte, pentru că fumătorul tânăr fumează adesea pentru că vrea să fie cool, deci din start nu e pregătit pentru sinceritate, iar cel bătrân îşi ascunde privirea şi intenţiile în spatele fumului.
Vinul în schimb aduce oamenii mai aproape, îi face să uite de fițe (ce e drept, în cantități mari îi face să uite și de ei) și mai ales vinul este sinceritate îmbuteliată.
Ramona gătește cu vin. Ocazional îl pune și în mâncare. Alege cu grijă vinul care să pună în valoare gustul fiecărui preparat, dar vinul pune în valoare și femeia. Nu când bei până o vezi mai frumoasă, ci atunci când bea ea atât cât are nevoie să uite de sarcinile de la serviciu și să se relaxeze. Să redevină ea însăși. Să fie femeie.

Cine nu înțelege despre ce vorbesc are sub 18 ani.
O femeie frumoasă și o conversație de calitate au nevoie de un vin bun. Aici intervine un domn a cărui zi de naștere e chiar astăzi. 
O altă variantă de titlu ar fi fost: Olteanu din Bucureşti are cel mai bun vin din Moldova. 
Acest domn are o poveste de viață impresionantă, dar nu suntem la un talent show să vă conving cu povestea.
O vor face vinurile Gramma. Pe genialul Horațiu Mălăele, un om greu de mulțumit, l-au convins atât de bine încât a desenat o serie de etichete! 


Practic, acum vinurile gramma sunt opere de artă pe care le poți și... bea.
Ei pun în sticle pasiunea lor și ne ajută pe noi... cu pasiunile noastre!
Site  GRAMMA: http://bit.ly/Q5M9aS
Pagina de facebook: http://on.fb.me/1kWJ0Uk


Back to Top