Regula de trei simplă: cât de mult strică prietenii care își spun părerea despre relația ta.

Pictures of You by Ericana

Rudele nu ți le alegi și de multe ori, chiar dacă așchia nu sare departe de truchi, biata așchie ar cam vrea. 

Departe de cicăleală, oricât de bine intenționată și de filtrarea prietenilor pe principiul ultrademocratic: pentru că așa zic eu.
De cele mai multe ori, cu cât sunt părinții mai porniți contra unui partener, cu atât dragostea are mai multe șanse. E senzația aceea unei revoluții. Opresiunea părinților împotriva căreia tu ești (mă scuzați de expresie) un răscluat. 


Cu mintea mea de acum vă spun că de cele mai multe ori părinții au dreptate.  Doar că nu-i bagă nimeni în seamă.
Cu prietenii e invers: nu au aproape niciodată dreptate, dar este aproape imposibil să nu-i bagi în seamă!
Îmi cer scuze că sunt atât de tranșant, dar faptul că prietena ta cea mai bună e campioană la candy crush nu o face tocmai expertă în alte tipuri de crush.
Bunele intenții nu țin loc de pricepere, iar aceasta vine cu timpul.

Un  singur lucru au prietenii tăi și nu mai ai tu: lipsa de implicare. Tu judeci totul prin ochelarii roz ai pasiunii care au niște lentile ca de fund de sifon și nu ajută absolut deloc.
Rămân la părerea că un prieten nu vorbește neîntrebat despre cum vede relația ta decât atunci când e nasol rău de tot. În viziunea lui.
Și mai rămân la părerea că atâta vreme cât ești fericit nimic altceva nu prea contează. E atâta materie moartă în timpul unei vieți încât fiecare moment bun contează.
Ascultă-i pe toți, dacă ai timp. Decide singur. 

Dar de cele mai multe ori, dacă ești fericit în relația ta și vin niște binevoitori și îți strică zen-ul, poate că n-ar trebui să schimbi partenera, ci prietenii.


Foto: Ericana



Citește mai mult: https://goo.gl/gFgTZo

Back to Top