I WANT YOUR TEXT. Selecţia oficială:Prima dragoste.

Busy by Aya-chanLuvsChu


Il iubesti. Te iubeste.
Ti-e greu insa sa spui daca e prima data cand simti asta. Mai greu e sa te gandesti daca ai vrea sa fie si ultima.
Mereu ti-a fost teama de inceputuri…ele vin incarcate de temeri , milioane de intrebari, neliniste si un suflet care se indoieste mult sau , dimpotriva , se deschide prea tare. Acum vrei sa crezi ca ti-e bine…inceputul vostru a fost acum mult timp, parca prea mult si ai vrea sa-l mai traiesti o data. Cu el …sau cu altul. Nici la asta nu-ti poti raspunde sincer.

Totusi , te ai straduit atat de mult sa pui pe picioare relatia asta, ti-ai mutat lucrurile la el, ati ales impreuna mobila, te ai obisnuit cu felul stangaci in care te tine in brate noaptea , incat acum iti impui sa nu mai vrei alt inceput. Adica, de cate ori te poti muta? O sa vrei stabilitate si ar fi o prostie sa pierzi ceva ce ai deja si stii ca o sa-ti doresti oricum din nou mai tarziu. Oare o sa-l vrei tot pe el?
Il privesti zambind in fiecare dimineata la micul dejun , ii aranjezi hainele pentru job, te saruta pe frunte inainte sa plece. Candva , faceati dragoste dimineata , acum se grabeste sa nu intarzie. Parca si-a pierdut interesul pentru tine , dar macar vrea sa ti ofere confort financiar. Prima aia pe care i-a promis-o seful e motivanta si suna mai bine cand iti spune ca o face “pentru voi”.
Dupa ce pleaca , ramai singura cu gandurile tale … oricum si cand e acolo te simti singura. Ciudat , credeai ca e prima ta dragoste , dar acum crezi ca pentru el , “prima” e alta… si speri sa fie doar aia de Paste!

Back to Top