I WANT YOUR TEXT: Care noi? Eu cu prietenii tai sau tu cu prietenele mele?

it was 1969.. II by TrixyPixie


Sa vorbim despre noi! 
Hai sa vorbim despre noi! 
Acum e mai greu. Care noi? Eu cu tine, tu cu mine, eu cu prietenii tai sau tu cu prietenele mele? 

Ar fi mai simplu sa vorbesc despre mine sau despre tine, chiar si despre ei. 
Hai sa vorbim despre noptile in care nu puteai sa respiri fara mine sau hai mai bine sa vorbim despre acelea in care nu stiam pe unde mai esti. 
Hai sa-ti spun si cat de al dracu' de dor mi-a fost de tine. De cum crapam de gelozie cand te vedeam cu altele, mereu noi altele si atat de vechea eu. De cum imi venea sa-mi infig unghiile in gatul tau murdarit de atatea saruturi si mangaieri straine. 
Te-as mai fi sarutat! Inca te-as mai saruta daca buzele alea atat de frumoase nu mi-ar fi spus atat de multe cuvinte urate, daca adevarurile tale nu m-ar fi ranit mai mult decat minciunile. 
As pierde timp daca as vorbi despre raul pe care mi l-ai facut?
L-as castiga daca nu as vorbi despre binele facut tie? 
Mult prea multe ganduri fara o directie anume. Le strang si le fac buchet. Ti le las la usa! Si totusi nu e vina ta ca eu continui sa-mi fac rau cu aceleasi arme cu care m-ai ranit odata, ruginite si vechi, umbrite de atata ura si iubire bolnava cu doi oameni perfect sanatosi. Peste timp, cand toate or sa treaca, mi-ar placea sa ne reintalnim, fara durerea de ieri, fara "nu-ma-mai-intereseaza-dar-tot-il vreau"-ul de azi, ci doar cu speranta si prezentul din viitorul apropiat. 
Atunci mi-ar placea cu adevarat ...sa vorbim despre noi!

Foto: TrixyPixie
Back to Top