Ea e Vf Omu, el e la nivelul mării... sau invers. Cât de mult contează diferențele de educație și cele financiare într-o relație?

hold me by schilles-photography

Să parafrazăm, că iar ne închid pudibonzii pagina: Inima nu știe carte.
Și mai era o vorbă de băieți, tot așa parafrazabilă: Ajungi mai repede de la București la Huși / Când te duce inima târâș.
Ne trebuie uneori foarte puțin să ne îndrăgostim. Un loc slab luminat, un pahar de vin care nu favorizează creierul, așteptări ținute prea mult în hold, un zâmbet pe măsura noastră, un taxi care oprește chiar lângă noi când așteptăm la stop altceva decât să se facă verde.
Și se face roșu.

O vreme totul e minunat și toți care au ceva de zis contra sunt proști sau invidioși sau ambele.
Nu prea ai timp de vorbit, gura ta e tot timpul ocupată.
Nu-l urci nici pe cântar să vezi câte kg are, cu atât mai puțin nu-i măsori IQ-ul. Cultura generală nu se prea vede în pat.
Partea proastă e că mai trebuie să vă și dați jos din pat. Și în curând o să vrei să vă dați în fiecare dimineață jos din același pat.
Eu chiar am spus cuiva: Mi-ar plăcea să am și dimineți cu tine.
Ce te faci când diminețile nu se ridică la înălțimea nopților? Când începi să te trezești și din dragoste, acest sedativ universal. Ce faci când iubirea, acest halucinogen suprem, începe să fie mai bine tolerată de organism și începi să vezi.
Te iubești cât te iubești, dar ce faci când îi… vorbești?
Unii rămân pentru că își ridică încet încet partenerii.
Alții, pentru că se coboară.

Singurii fericiți sunt cei care înțeleg că fiecare om are talentele lui și că un tip care e pământ de flori la cifre poate să fie un geniu în imagini sau litere.
Când vine vorba de diferența de bani, din păcate e foarte adevărat: Bărbații suportă cu greu o femeie care câștigă mai mult decât ei.
Și cu cât e ea mai amabilă, cu atât ne enervează mai tare.
Cu toată sinceritatea (formulă care de obicei precede cele mai mari minciuni) o să vă spun că problemele într-un cuplu nu apar după ce încep să te deranjeze diferențele acestea. Au apărut înainte, când ai confundat instalatorul cu un prinț sau compatibilitatea cu dorința. Problemele existau de la început. De-abia acum le conștientizezi.
Foto: schilles-photography



Read more
Necenzurat și Filosofia sexului se pot comanda PERSONALIZATE pentru voi, prietenii voștri, amanți, iubite secrete, etc Singura problemă ar fi că din Necenzurat e ca și epuizat,  iar din Filosofie cam 350. Necenzurat se mai tipărește abia în Martie. Filosofia incerta est :)
FILOSOFIA SEXULUI  http://bit.ly/1VPVB22

Back to Top