Cel mai dorit bărbat din RO.


Barefoot couple... by sergey1984

Topuri de burlaci. 

Topuri de cuceritori. 
Topuri de frumoși. 
Sunt multe pentru că și ei sunt mulți. Cheaper by the dozen.
Revistele scriu mai mult despre aventurile fotbaliștilor decât despre victoriile de pe teren. Ce e drept, în ultima vreme a fost multă tristețe pe teren. E mai multă acțiune într-o altfel de nocturnă. 

Cu cine a fost văzut un actor e mai interesant decât ultimul film în care joacă. În curând o să se dea Oscar și pentru cea mai bună prestație în afara ecranului. 

Metrosexualii își numără like-urile pe facebook. Aparițiile la TV.
Paradoxal ei sunt mai doriți în reclame decât în viețile “fanelor”.

În job description-ul unui bărbat sunt multe, dar expunerea nu e printre ele. Personalitatea bărbatului trebuie să fie ca un aisberg: lasă să se vadă mai puțin decât duce, pentru că intimitatea aia afișată ostentativ pe prima pagină a revistelor nu e intimitate. E PR.
Cel mai dorit bărbat din RO nu e alergat de admiratoare ca Tarkan într-un clip. Este în schimb petrecut cu drag cu privirea de femeia lui chiar și atunci când se despart la Victoriei, unde fiecare ia alt metrou către job.
Cel mai dorit bărbat din RO nu e nici cel mai bogat, dar face unei singure femei viața mai bogată, nu e nici cel mai frumos, dar o face pe ea să se simtă cea mai frumoasă, nu e nici cel mai mare pilot în viață... conduce chiar preventiv pentru că știe ce păstrează.
Cel mai dorit bărbat din RO nu e foarte maleabil. Știe ce vrea și spune destul de des "nu". Altfel un "da" de la el nu ar avea nicio valoare.
Culmea tupeului, uneori iese din casă fără să se uite în oglindă și nu are întotdeauna grijă să nu supere pe cineva când vorbește.
Pentru că o femeie normală la cap apreciază un actor pentru cum joacă, nu pentru cum arată. Și dorește un bărbat pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce pare.



Foto: sargey1984



Back to Top