Ce este eleganța?



Eleganța unei fraze pe care nu o spui la nervi nu va fi niciodată corect apreciată. Nimeni nu știe că alegi să taci când toată lumea strigă. Uneori contra ta. 
Uneori ai senzația că te costă. Te costă bunul simț și pierzi cu sinceritatea. Eu cred că rentează. Poate o să vă spun cândva cum aleg între zecile de mesaje care-mi propun colaborări online. Pierzând, în aparență, multe dintre ele. 
Mi-a plăcut mereu eleganța unui gest prin care ajuți pe cineva fără public, nu în lumina reflectoarelor să vadă toată lumea cât de darnic ești. 
Eleganța cu care treci peste toate fără să lași să se vadă ce e în sufletul tău. Cum spunea un prieten: depressed, but well dressed. 

Femeile în general, înțeleg mai bine să onoreze cu eleganță un om, o invitație sau o ocazie. Și asta nu poți să faci cu fast-food couture, cu bling-bling. 

Alegi haine care să vorbească despre tine... cu eleganță. 

Iar aici intervine și o inteligență a eleganței.
Cauți ceva în care să te și simți la fel de bine cum arăți, să merite fiecare leu și (dacă se poate) să fie făcut în România. Că acum totul pare făcut pe vapor. Par cam multe condiții? 
Așa cum știm să facem haine în țară pentru branduri mari de afară, știm să facem și pentru noi. http://bit.ly/1dIGaOd


 
Cred în dragoste la prima vedere, dar respect mai mult relațiile construite în timp. Iar Yokko are 15 ani de când îmbracă și femeia care vrea să transmită un mesaj  îmbrăcându-se business, dar și pe cea care își pune în valoare feminitatea într-o rochie de seară. 



Pentru că principalul atu Yokko este calitatea materialelor, iar aceasta costă,  brand-ul n-a avut niciodată reduceri de 60 sau 70%. De fiecare dată când văd reduceri de genul acesta mă întreb cât costă produsul acela când iese din fabrică. Se pare că altora nu le dă de gândit. Eleganța presupune și un pic de activitate cerebrală. 

P.S. Există chiar și un produs special pentru bărbați, de care se bucură însă... femeile. E o surpiză :-) Click aici: http://bit.ly/1hYWule
Back to Top