Fugi după mine ca să te prind.



Nu ne interesează obișnuitul. 
N-ai ce să povestești despre drumul spre serviciu dacă nu te-a lovit cineva când dădeai prioritate la o trecere de pietoni. 
Nimeni nu râde la o glumă răsuflată, nu vrea să îți înfigă steagul pe un munte care a fost cucerit de toată lumea, nimeni nu lasă telefonul cu setările din fabrică. 
Vreau să mă convingi tu... că îmi doresc eu. 
Să mă faci să cred că eu vreau. 
Nu e o minciună. E o descoperire. Mă ajuți să-mi dau seama ce vreau. 

Stăm cu degetele pe toarta ceștii de cafea cum stau soldații în tranșee cu armele pregătite. Măsuța dintre noi e un no man’s land cu cele două tabere așezate conforatbil pe scaune. Apoi vine un cuvânt care tulbură totul. Se aruncă aluzii ca grenadele de mână. Unele explodează într-un hohot de râs. Altele provoacă panică. Ce să răspund? 
Ea bate în retragere și o urmezi cu toate trupele doar ca să realizezi că acum lupți pe terenul ei. 

A zis că vrea să fie convinsă. 
Dar n-a spus niciodată că va fi ușor. 

Cunosc oameni care s-au întâlnit când ea i-a lovit coupe-ul cu mașinuța ei compactă. Dragostea poate să fie un accident la propriu. I-a îndreptat tabla pe asigurare. Apoi i-a îndreptat și viața. De data asta fără asigurări. Acum au un copil și sunt mai atenți în trafic. Toți vrem ceva numai al nostru. Cum aproape orice altceva se produce în serie mare; aproape orice se vinde și se cumpără cu card sau cash... ne rămâne singurul lucru pe care nu-l poți atinge, nu-l găsești în magazine și nu e niciodată 2nd hand: povestea noastră.



Night reading pentru nopți albe?  O să aveți! Pentru că recunosc că le-am avut și eu citind o carte care m-a provocat la maximum! FEMEILE DICTATORILOR, de DIANE DUCRET!
Cine sunt femeile care l-au iubit pe Hitler? 
Dar femeia pentru care Stalin s-a aruncat pe sicriu, parcă încercând să se lupte și cu moartea doar să o aducă înapoi? 
Unele au fost DIVE, altele VICTIME lângă Mussolini, Lenin, Stalin, Hitler sau al nostru Nicolae. O să aflați lucruri despre ELENA CEAUȘESCU pe care sigur nu le știați. Nu vă povestesc, dar vă previn: 
ATENȚIE! HARDCORE READING!


Și dacă folosiți codul Radu20 le puteți comanda online cu o reducere de 20%. 
Codul funționează și pentru 
INTELIGENȚA EROTICĂ, #1 best seller NY Times a celebrei Esther Perel https://goo.gl/4a8s8G 
și pentru CELE 5 LIMBAJE ALE IUBIRII de Gary Chapman. 

Back to Top