Iubita ta are un trecut? De ce dracu’ te miră??!

O femeie își deschide mai ușor picioarele decât sufletul.

Când o va face, ascult-o!

Dacă va vorbi despre trecutul ei, n-o judeca.

Când va vorbi despre viitor, nu te speria... ești prezentul ei! Ridică-te la înălțimea așteptărilor!

Nu face greșeala să crezi că tot ce a făcut în trecut se va repeta.


Posted by Radu F Constantinescu on Monday, 27 August 2018


Dar nu face nici greșeala să crezi că tu ești atât de special încât povestea voastră va fi complet diferită de poveștile pe care deja le-a trăit.

În niciun caz nu-ți schimba părerea despre ea pentru că a greșit la 19 ani. Cel mai probabil doar ți se pare că a greșit. Cel mai probabil tu ai greșit mai mult...

Nu poți să-i rescrii trecutul.

Și – până la urmă – ce-ai vrea? O păpușă de plastic pe care s-o scoți tu din țiplă? O foaie de hârtie albă pe care să o desenezi tu?

Nu fi idiot!

Tu iubește-o mai mult.
Pentru că te-a lăsat în grădina secretă a amintirilor ei.
P.S. NECENZURAT E SOLD OUT. Peste 10.000 de exemplare vândute. Filosofia sexului a depășit de multă vreme această bornă :)
O să fac, vorba Muzei, un exces de sinceritate. Acum 10 ani, când s-a tipărit prima dată FILOSOFIA SEXULUI, îmi era teamă de ce ar putea să spună criticii și am scos din carte multe dintre pasajele mai "hot".  Cât de multe? Cam 30% din numărul total de pagini au... zburat. Acum îmi pasă mai puțin de critici. Cititorii sunt importanți!  
Curtea Veche Publishing a insistat să reediteze acest bestseller într-o prezentare grafică de excepție. Copertă cardonată. Negru pe negru. Ceva absolut fără precedent în România. Mai mult, acum cartea conține TOATE paginile, chiar și pe cele explicite. Până la urmă... e Filosofia sexului :)
O vrei? 
Ia-o direct din link sau cu un click pe banner! http://bit.ly/2NngjEq

Back to Top