TOȚI BĂRBAȚII SUNT PORCI? Idei preconcepute (și complet aiurea) despre bărbați.






Să fii bărbat seamănă cu a fi român: oricât de mișto ești, grupul te trage în jos...

Așa cum românii care fură nu sunt o majoritate, nici bărbații care fluieră după gagici pe stradă nu sunt atât de mulți. Dar pe ăia n-ai cun să nu-i vezi.

Sunt câteva șabloane care mă enervează nasol.



Bărbații înșală mai mult decât femeile... WTF?! Cum ar putea bărbații ca mulțime matematică să înșele mai mult? Cu cine? Între noi? :)



Bărbații nu se implică în relație la fel de total ca o femeie...Serios? Într-o țară în care cele mai puternice poezii de dragoste sunt scrise de Eminescu, Nichita, Sorescu, Păunescu? Ăștia ce sunt? Travestite?



Bărbații nu plâng. 
Cât și-ar dori câteodată să plângă și în afară, să le curgă lacrimi mari, explicative... să li se spele ochii și sufletele până ce totul devine alb... să simtă liniștea aia fluidă care vi se scurge vouă ca rimelul. În același timp cu rimelul.



Bărbații mint. 
Toată lumea o face. Viața ar fi pur și simplu de nesuportat fără asta, pentru că suntem slabi în fața tentațiilor și nu cred că e musai să afli de fiecare dată când al tău tresare la vederea altei femei. E cu atât mai mișto gagiul că își reprimă impulsul. Dar tu n-ai putea să apreciezi asta... știi bine... așa că te minte. De dragul tău.



Bărbații fut, nu fac dragoste. 
Asta e fix ca la poziții... cine stă deasupra nu e neapărat deasupra... Poți să fii dominat de o femeie care stă cu spatele? Da! Chiar și de una care îți prestează un oral... Aparențele ne dezavantajează, dar, de cele mai multe ori, sufletele ne-ar disculpa. Păcat că nu toți bărbații știu să se exprime.


Poate o să-mi distrug din reputație, dar de multe ori prefer să fiu alături de un bărbat într-o luptă sau o afacere. Pentru că în continuare suntem mai curajoși, mai rapizi în decizii (adesea greșite, dar asumate) și mai ales suntem mai greu de acrit. Voi spuneți că nu ne maturizăm. Noi știm că, dacă acreala asta de femeie care nu mai crede nimic, nu mai speră nimic și spune mereu că toți bărbații sunt porci... e maturitate... atunci chiar o puteți păstra pentru voi.


Foto: Shutterstock



Până pe 19 decembrie (inclusiv) poți să comanzi ORICARE dintre titlurile care mai sunt disponibile și să ceri personalizarea exemplarului - dacă alegi plata prin card.


Pentru cine vrei tu (soție, soț, amant, șef simpatic, șef antipatic, fata din a XII-a B, nu ne băgăm :)) sau... pentru tine! LINK

http://bit.ly/FărăPrejudecăți


sau click pe poză!







Back to Top