Q&A: “Sunt fosta lui iubită și actuala… amantă! Explică asta!”





Pare o întrebare “exotică”? Ceva rar? Vă asigur că nu este. 
O bate o situație cu care m-am întâlnit doar ce 3 ori în “carieră” unde era fosta soție și actuala amantă. 
Într-un caz soțul, făcându-și bagajele ca să părăsească “domiciliul conjugal”, i-a propus viitoarei foste neveste să-i devină amantă. Serios! Chiar atunci! 
De ce a acceptat ea e lesne de înțeles. 
Voia să-l “răzgândească”. 
Și de ce a propus el e mai puțin ușor de înțeles. 
Probabil știa că ea e dependentă emoțional de el și de speranță. Mare cățea speranța asta. Se gudură pe lângă tine și când ți-e lumea mai dragă te mușcă soră-sa, realitatea, de cur. 

Eu nu lucrez prima cățea, lucrez doar cu a doua. 
O să vă spun care e REALITATEA. 

Realitatea e că multe femei acceptă situații în aparență umilitoare pentru că sunt deja la capătul răbdărilor. Au căutat. N-au găsit. Rău cu rău, dar mai rău fără. 

Realitatea mai spune că unele dintre femeile care își asumă rolul de amantă ca pe un fapt, nu în speranța că vor trece de la plăcerea interzisă la nuntă cu dar, sunt cel puțin la fel de fericite ca nevestele. Plus că au avantajul că nu se întreabă pe unde le umblă bărbatul. Grija lui o poartă oficiala. 
Gândește-te un pic! În vreme ce amanta trebuie să se ferească doar de soție, soția are senzația că trebuie să își apere prada de toate femeile! Care dintre ele credeți că doarme mai bine? 

De multe ori revenirea fostei/nevestei în viața lui pe post de amantă este și o revanșă. Aici e el fraier, pentru că fosta, devenită amanta nouă, va avea grijă ca actuala să afle. 

Bun. Și realitatea lui? Asta chiar e banal. Noi, bărbații, suntem genetic programați să vrem să ne reproducem cât mai mult. Se laudă unii că au izolat gena fidelității la șoarecii de câmp cu care împărțim 90% din genom. 
În curând vei putea merge cu viitorul soț la analize să afli dacă e predispus să fie infidel la fel cum i-ai lua sânge să-i vezi glicemia. 
Pentru cei mai mulți dintre noi două înseamnă mai mult decât una. Asta și pentru că nici de tine, nici de ea, nu e mulțumit sută la sută. 

Suficiente explicații? Greu de dus? Păi nu v-am spus că eu nu vă hrănesc aiurea speranțele cu minciuni în sos tomat? Prefer să vă dau adevărul, chiar dacă e  ca sperma: Fertil, dar nu toată lumea îl “înghite”. 

Click on pic for more!


Back to Top