Ești la Electric Castle sau ai prieteni acolo? Trebuie să știi asta :)



Ar fi trebuit să scriu acest articol împreună cu Muza, dar Ramona a vrut să se numească altfel. “Când e OK să-ți speli rufele în public?” Și cum niciunul dintre noi n-a cedat, i-am zis ca la Cluj, că tot suntem aici: No! Tulai, Doamne! Apăi așe o se numească la tine pe blog”.
S-a supărat. Și-a luat jucăriile. Și a scris singură. Link: https://goo.gl/be1ZuP

În primul rând Jos cu pălăria pentru inconștienții care au reușit să transforme Bonțida într-un loc de pelerinaj pentru iubitorii de muzică și libertate. Voi realizați că există locuri mult mai cunoscute în România unde s-ar fi putut face așa ceva? Dar omul sfințește locul, nu invers. Pentru video bifează HD :)


Cui nu-i place la Electric, nu-i place viața ☺️ WATCH HD! #vremuribune #Persil #ElectricCastle5
Posted by Radu F. Constantinescu on Saturday, 15 July 2017


Dovada cea mai bună că locul nu sfințește omul sunt bucureștenii noștri, care au crezut că e OK să vii la festival mai pe la 11 noaptea, cum se iese la noi în club, că doar Paul van Dyk punea abia la 30 de minute după miezul nopții. Ei au blocat 10km de șosea, bară la bară. Poate le era dor de o oră de vârf în Pipera :)

Bonus a fost întrebarea unei tipe dacă poți intra în parcare cu o mașină joasă. Răspunsul a fost genial: De intrat, puteți intra, de plecat… 

Nu o să vă spun NIMIC despre concerte. Poate doar regretul meu că Fanfare Ciocârlia au cântat la “matineu”. Meritau luminile spectaculoase de după apus. O să vă spun ce să luați și ce să lăsați acasă. 
Să luați (și) haine groase, dar să lăsați acasă “obrazul gros”. Aici n-ai ce să cauți dacă nu știi să-i respecți pe ceilalți. 
Să iei o baterie externă la telefon, dar să lași acasă fițele. 
Să-ți iei cortul pentru că e mișto la camping. Recunosc, eu sunt prea bătrân pentru asta, dar la 20 de ani muzica, mâncarea și dragostea la cort au alt gust :)



Să zicem că prietenii voștri și voi sunteți deja la cort. Și v-ați luat și haine mai groase care după două zile de festival ar avea nevoie de o… baie. Cum faci asta la cort? 
GRATIS! 
Persil a instalat chiar în camping un LAUNDROMAT. Invenția e americănească, dar la faza asta i-am luat. Că la ei e cu fise. Laundromatul Persil e cu zâmbete. Mai vin două fete, întreabă cât costă, li se răspunde “nimic” și ele zâmbesc. Așa funcționează. 

Astăzi îmi duc și eu tricoul cu Ba Na Na la Laundromatul Persil. Poate ne vedem acolo ;)

Back to Top