România intră în elita fitness-ului! Meet Johnson!





Johnson, lider în Franța, Germania și o bună parte din Europa e gata să revoluționeze și modul în care te antrenezi tu!

În 1993 mă calificam pentru prima dată la o finală națională de Culturism. Pe atunci nu era așa cool să mergi la sală. Noi eram “ciudații” :) Între timp lucrurile s-au schimbat. Oare ce ne-a luat atât? 
O viață sănătoasă nu înseamnă să mănânci doar salate. Înseamnă să fii activ. 


În anii mei de sport de performanță cel mai mare inamic, după Marian Cristea, “profu’” cel dur, era calitatea slabă a aparatelor. Puține și proaste. Nimeni nu părea interesat de siguranța sportivului și adesea aveai nevoie de doi colegi care să te asiste dacă nu voiai să ajungi de pe banca de împins din culcat… pe un pat de spital. 
Îmi pare rău să o spun, dar nici acum, când producătorii de echipamente sunt mult mai atenți, nu simt de la nicunul că pune sportivul în centrul atenției. Nu simt aceeași pasiune pentru sport pe care o am eu. Își fac treaba bine, dar atât. 

Ce-ai zice dacă ți-aș spune că există un producător care s-a gândit ce-ar fi dacă pe ecranul benzii de alergat ai avea TRASEE REALE. Da, video! Locații splendide, cum ar fi Cinque Terre!! Alergi mai repede sau mai încet, imaginile se mișcă în ritmul tău. Adio plictiseală! Cei care aleargă la fel ca mine sau mai bine (10 plus km per antrenament) știu despre ce vorbesc. 

Ce-ai zice dacă ți-aș spune că și într-un spațiu mic, cum e un apartament sau un garaj poate să încapă o asemenea bandă?

Și mai ales ce ai zice dacă ți-aș spune că aceeași grijă pentru detalii este și în echipamentele full body training care vor demonta tot ce crezi că știi despre ele!

Un element care explică pasiunea și face locul doi mondial să valoreze și mai mult este că fondatorul companiei e un om care a plecat de jos! Povestea lui aici https://goo.gl/GuuqEZ

Nu vă spun mai mult acum pentru că urmează să vă ARĂT ce pot să facă aparatele Johnson/Matrix. Desigur, nu o să arăt ca The Rock, dar măcar o să mă antrenez ca el :))

Urmărește pagina Johnson și s-ar putea să ne antrenăm împreună ;) 




Back to Top