Men only: RED ALERT! Cum procedezi când face o criză de gelozie?



Scandal, vorbe mai grele decât halterele de la sală, aruncă după tine cu telefonul mobil, urmează un pahar…
Relax!
Vor urma… mai multe! 
Cu vin. 
Și o partidă de sex pentru care s-ar strânge mai mulți privitori decât la un Steaua - Viitorul. 
De ce? 
Pentru că viitorul vostru sună bine. 

FEMEIA NU E GELOASĂ DECÂT ATUNCI CÂND E IMPLICATĂ. 

Face ea crize și când nu o mai interesezi, dar  o doare doar că te-ai uitat la una mai urâtă sau mai proastă decât ea, însă atunci nu e gelozie. E rănită în amorul propriu. Dealtfel singura dragoste adevărată din viața multora e propria persoană :)

Tips & Tricks: 

Cum faci diferența? Simplu: Îți dai seama de când a aruncat cu telefonul! 
Când te iubește 
nu te nimerește :) 
Muza și-a schimbat ecranul pe garanție. Ce? Credeai că vorbesc din cărți. 

Cum răspunzi la întrebări? Neagă TOT. Nu sunt eu judecător și pentru mine nu contează dacă are dreptate sau nu să fie geloasă. Scopul meu e să nu dormi pe preș. Dacă s-a liniștit și zice “Hai, dă-o pe aia dreaptă, că și eu, ca femeie, m-am uitat după aia”, orice ai face nu zice “Așa e”. E o cursă. 

Oferă-i acces la orice: mesaje, poze, paginA ăleilalte de facebook. Cum nu poți? N-ai șters ce NU trebuia să vadă? Închide, frate, blogul, că eu nu scriu pentru proști!

Sună un prieten! Să-ți las numărul meu? Orice bărbat va recunoaște pentru prietenul lui lucruri pe care nu le-a făcut. De exemplu că a ieșit cu tine sau chiar că “proasta aia” e de fapt prietena lui! Doar știe că nu te-ai da la prietena celui mai bun prieten!!

Nu-i aduce flori! E ca o recunoaștere a faptului! Dacă nu i-ai mai dat un ghiocel de primăvara trecută nu e momentul să recuperezi!

Nota bene: Împac-o numai dacă n-o iubești pe cealaltă. E o fantezie masculină să faci sex cu două femei, dar asta nu înseamnă să te culci cu una în timp ce te gândești la alta!



Comentezi? Asumă-ți! :) 


Back to Top