O femeie nu poate să fie apreciată doar pentru frumusețe. E ca și când ea ar exista doar de când e legal să i-o tragi și până nimeni nu o mai vrea.


În filme există roluri care se numesc “frumoasă și mută”. Femeia nu poate să dea o replică, dar arată bine. Dau alții replicile pentru ea.
În viață există femei care îți fac hormonii să bată neuronii. Ca bărbat, mi s-ar părea o ipocrizie tâmpită să spun că mi-am ales femeile după CV, nu m-a interesat ce studii au, nici n-am întors capul pe stradă după sufletul unei femei! Nu-ți trebuie masterat pentru un sex ca lumea!
Niciun prieten nu mi-a atras vreodată atenția: Uite-o pe tipa aia, pare o femeie de treabă. 
Dar apoi intervine ideea care a stârnit buna dispoziție la lansarea de la Brașov: Te f*ți, te f*ți, dar trebuie să și discuți. 
Ce faci dacă n-ai cu cine?
Ce faci dacă n-ai ce?
Ce faci dacă pentru ea viața are doar două faze? Machiaj și somn de frumusețe???
Atracția mea pentru Ramona, also know as Muza, a fost pur fizică. Dar m-am îndrăgostit de ea când am fost amândoi suficient de obosiți încât am… vorbit. 
Așa am rămas. Atrași unul de altul fizic, dar îndrăgostiți fiecare de personalitatea celuilalt. 
După pasiuni ca pictura, sporturi cu motor și fotografie chiar nu mă așteptam să facă o fixație pe gătit. La un eveniment high class a stat în sala mare doar 10 minute, până a aflat că chef Liviu Chiorpec e în bucătărie! 




Într-o rochie semnată de Elena Perseil Muza a preferat să învețe cum se face spuma de țelină! OK! Știu că ați zâmbit :))) Dacă era pentru motivul acela putea să mi-o dea și rasă :)))
O să cred până mor că frumusețea umană e un joc de noroc! Te naști într-un fel sau în altul și lumea apreciază sau nu. Interiorul însă e ca o casă cu doar câteva piese de mobilier aduse de doamna genetică. Restul mobilezi tu.
Mai ales după ce a pozat-o Adi Stoicoviciu pentru Yokko, Ramonei îi scriu mulți “domni” în privat care își încep mesajele cu “sunt cel mai mare fan al tău” :) Greșit, eu sunt cel mai mare fan al soției mele. Doar am ajuns unde sunt datorită ei și ea datorită mie. Ne susținem în tot ce facem. 


Susține și tu o altfel de divă!
Comandă direct din link 
SECRETELE RAMONEI!
http://bit.ly/TeaseVerde


Back to Top