Aproape toți bărbații vor să intre în atenția ta. Și o preferă epilată și mică :))


....................................................................................

Și strâmtă și, dacă se poate, și gata umezită. 
Într-o ceartă cu al meu a venit ideea asta, când discutam despre niște răspunsuri la mesaje. Încă mai face eroarea să dea răspunsuri și în privat. Eu nu sunt de acord. Fiecare înțelege cât poate și pe urmă spune: așa mi-a zis Constantinescu! La naiba, acum mă cheamă și pe mine la fel! :)))

Dragilor, 
FEMEIA NU SE SUPĂRĂ CÂND O VREI DOAR PENTRU SEX, DAR DEVINE UN MONSTRU RĂZBUNĂTOR CÂND ÎI DAI IMPRESIA CĂ O VREI PENTRU O VIAȚĂ ȘI TU PLECI DUPĂ O NOAPTE. 
(hai ca-mi iese si cu diacritice :)))

De când sunt mică (eu nu spun “eram” că-mi neg vârsta :)) am întlnit multi care incepeau discuția cu “și… ție ce-ți place?”
De multe ori m-a bufnit râsul și mă gândeam să răspund “să fac dragoste, dar nu cu tine”. Eram tare în replici doar in gand, din gura mai putin. Pictam icoane pe lemn și nuduri :) Ce mai facultate! O ador!
Acolo am și invatat multe despre bărbați. 
Noi simulăm orgasmul pentru că suntem niște drăguțe. Femeia simulează orgasmul pentru barbat, nu pentru ea!
Ei simultează INTERESUL pentru ca sunt niște porci. Pentru ei e o rețetă, ca la bucatarie: Cumpăra din piata niște flori, adaugă un vin și două trei promisiuni proaspete, amesteacă totul cu câteva complimente și ornează peste cu două trei aluzii despre copii și gata!

Gata, ce? Că tot suntem în bucătărie, de câte ori să se frigă o femeie până nimerește ce-i trebuie?
Spuneți-ne direct ce vreți și s-ar putea să aveți surpriza că vă lăsam în “atenția noastră”. 
Radu nu mi-a dat niciodată speranțe false. Ba, într-o perioadă am simțit că nu mi-a dat deloc. Până și complimentele lui, că e foarte darnic cu ele, NU erau aluzii la un viitor împreună. 
Mi-a plăcut asta și tuturor ne place. 
Ne-am cam săturat de mincinoși. Se știe că ei sunt pe sistemul Pinocchio: doar nasul îl au mare :))
Back to Top