Femeia e ca muzica. Are nevoie de armonie.


Bărbatul iubește conflictul. 
E o ocazie să se arate mai bun decât alții. 
Femeia iubește armonia. 
Pentru că ea vrea să-și crească și să-și educe copiii. 



Femeia ȘTIE că progresul tehnologic e stimulat de conflict, de concurență, dar ea ÎNȚELEGE că progresul uman se întâmplă din generație în generație. Prin educație.
Poate că așa se explică faptul că la Festivalul Enescu femeile sunt o prezență constantă și chiar încearcă să mai aducă și pe alții să se bucure de muzică.
Recunosc deschis că ultima dată am ajuns la Festivalul George Enescu datorită unor doamne și anul acesta m-a certat Muza că n-am luat bilete din timp la David Garrett! Desigur, gurile rele vor spune că la Garrett se vând biletele mai mult pentru cum arată, dar eu am 4 albume ale lui în mașină și vă garantez că și fără să-l vezi tot îți place omul cu vioara lui de milioane. 
Să mă surprindă atunci faptul că prietenii mei de la Yokko sunt parteneri la Festivalul Enescu? Nu are cum să mă surprindă, doar să mă bucure. 
Ținutele în roșu burgundy ale echipei organizatorilor sunt realizate de Yokko


În sincron, ca la muzică, un teaser din colecția de toamnă e deja disponibil pe site și în magazine. 
Deși sunt bărbat - și recunosc că-mi place competiția - astăzi sunt zen. Vreau să mă bucur de muzică, de eleganță și de feminitate.
P.S. După ce treceți în revistă noutățile, luați în calcul faptul că acum sunt reducerile finale. Colecția de vară face o plecăciune, ca muzicienii la final de concert, și iese din scenă. Sunt câteva orferte senzaționale. 

Back to Top