O poveste adevărată despre o dragoste care chiar a salvat o femeie. Da, există și astfel de bărbați.




E vorba de fostul ei iubit. 
Fost iubit pentru că acum îi e soț. 
Scott Guetzkow este bărbatul căruia trebuie să-i mulțumim pentru că Beth Hart va cânta la București pe 21. 
Mai sunt puține zile. 
Beth a trăit cât două, pentru că deja a murit și a reînviat.
Cântă de parcă are două inimi sau poate una singură, dar MARE. 
Și totuși, deși sunt partener media la concertul lui Beth și un admirator fidel al vocii ei, nu despre ea vreau să vorbesc. 
Despre ea o să spun doar atât: cine nu are încă bilet e un fraier. 
Despre Scott însă, pe care nu-l cunosc absolut de loc, țin morțiș să vorbesc. Cum așa? 
Simplu! 
Imaginați-vă bărbatul standard, care se supără ca un copil pentru te miri ce, confruntat cu o femeie diagnosticată cu bipolaritate, dezamăgită de relații dezastruoase cu bărbații pe care i-a cunoscut înainte de el și cu probleme cu alcoolul și drogurile. 
Un bărbat obișnuit ar merge pe sloganul Neeeeext și toată lumea ar fi de acord că e normal să nu-și piardă timpul.
Vă supărați dacă și eu spun că e normal ca nu toată lumea să aibă iubiri de poveste? Pentru că nu toți sunt gata să lupte când totul pare dinainte pierdut. 
NIMIC nu este pierdut. Am mai spus-o: fericirea e pentru oameni încăpățânați. Oameni care nu renunță ușor la alți oameni. 


Știți cum vorbește Beth Hart despre soțul ei? Așa cum el merită: 
“Scott este cea mai mare fericire din viata mea, pentru ca stiu, in adancul inimii, ca ma iubeste. El mi-a salvat sufletul si tot ceea ce insemn eu ca fiinta si mai presus decat atat – m-a iubit indeajuns de mult incat sa ajung sa ma iubesc si eu pe mine. M-a facut sa iubesc viata! El este sotul meu si casa mea! Este un miracol!”,
Nu vă grăbiți să spuneți că e doar o poveste frumoasă care nu o să țină mult. Sunt împreună de 16 ani. Sunt căsătoriți de 14. Vine cu ea la toate concertele, inclusiv la cel din România, de la Sala Palatului, din 21 Iulie.




Back to Top