N-o ia somnul? Ia-o tu :) sau Care e visul secret al oricărei fete bune.

Un barman pe care am avut norocul să-l cunosc și treaz și beat și high (și eu și el) avea o vorbă prin 99 sau 2000, că apoi a fugit în Asia și nu s-a mai întors. El zicea: nu există fete bune, doar fete rele care n-au fost niciodată prinse. 
Râd și acum, dar nu e adevărat. 
Există fete bune care se pretind rele de teamă că imediat ce-și vor arăta punctele sensibile o să le faci teatru de păpuși și o să le joci cum vrei tu.
Există fete rele care se pretind bune pentru că e mult mai comod să înșiri bărbați cu  garda și pantalonii jos. 
Și există fete proaste, fie ele bune sau rele, când se îndrăgostesc. 

Visul secret al oricărei fete bune care-și pierde două ore din viață cu o comedie romantică este să-i închidă cineva televizorul și s-o facă să trăiască în filmul ei. 
Visul secret al oricărei soții plictisite nu este să găsească un amant care s-o facă să se simtă ca la 25 de ani, ci să-ți aduci aminte că la 25 de ani de-abia te cunoscuse și oricare al treilea era în plus. Amantul e un bandaj, un supliment alimentar :) că tot se administrează și oral, amantul e o fugă, dar visul secret e să facă dragoste ca la început cu tine. 
Visul secret al oricărei fete cuminți este să o respecți pe stradă, nu în pat. În public îi deschizi ușa, în intimitate picioarele. N-am întâlnit o femeie care să nu aprecieze o palmă pe fund, doar momente prost alese să faci asta :)) Bărbații se uită la porno, femeile vor să-l triască. Da, cu tine, norocosule, dar tu nu știi de ce nu o ia somnul! 
Ia-o tu. 

Problema oamenilor căsătoriți este că nu mai fac o legătură între flirt și sex. După căsătorie sexul e ca mâncarea semipreparată: fără efort, dar și fără gust. E normal ca visul oricărei fete bune să fie ca și soțul sau iubitul oficial să-i acorde atenția pe care i-o acordă alți bărbați. 
O duci la Starea Civilă o singură dată, dar o relație e mai bună sau mai rea în funcție de ce faci în toate celelalte zile. 
Pentru că în 2015 visul oricărei fete bune nu mai este să fie căsătorită. Ci fericită.

Foto: pierrebernut
........................................





Back to Top