Un sfat pentru care mulți îmi vor mulțumi. Doi câte doi.



Am un prieten cu care mă văd aproape numai când am nevoie. 
Da… și eu mă mir uneori cum mă suportă. 
Ne știm de mai bine de 10 ani.
Un prieten a cărui vorbă este “nu te enerva”. 
Înseamnă de fapt: se poate rezolva orice atâta vreme cât nu căutăm vinovatul, ci soluția. 
Un prieten care a reușit imposibilul. De mai multe ori. Când aveam nevoie de echipamente audio de concert în diverse zone din București sau în apropiere și mai aveam ATENȚIE doar o oră până la venirea invitaților. Oricine a organizat o petrecere corporate știe că uneori contractele cu hotelurile conțin chichițe dintre cele mai urâte. Și nu vorbim de hoteluri mici, ci de unele foarte scumpe. 
Lui nu i se întâmplă faze din acesta, că se știe cu toată lumea și - mai ales - cam toată lumea îl știe. 
E un tip discret, așa că nu-i voi da numele. Dacă o să faceți un eveniment, de la nuntă până la concert în Piața Revoluției, s-ar putea să nu realizați că unul dintre oamenii care aduc echipamentele este chiar patronul firmei. 
N-are fițe. Deloc. 
Și nici cine știe ce site nu și-a tras, deși îl bat la cap de multă vreme. Are un domeniu pe care l-ar putea vinde cu bani grei. www.dj.ro
Aici găsiți doar câteva informații de bază centrate pe nunți și botezuri de care nu știu cât o să se mai ocupe în ritmul în care Bucureștiul are nevoie de echipamente video și audio pentru lansări, workshop-uri și expoziții. 
Dintre artiștii mulțumiți de stilul lui de lucru aș putea să menționez mai mult de jumătate dintre numele cunoscute. N-o fac, pentru că mai importanți i s-au părut mereu clienții. 
Căutați-l acum. 

O să-mi mulțumiți mai târziu. 



Back to Top