I want your text: Adevarul despre idealul unei relatii...



Cristina Pavel își pune sufletul pe tavă. Sau îl "spune"?
............................................................................

Vreau lacrimi, gelozie, inscenata sau pe bune ,controlata sau spontana, dar cu conditia sa izvorasca din sentimente reale si prudente cu limitele de rigoare,nu din patologie.

Vreau sa ma doresti, sa ma “urasti”sa te joci cu mintea mea, sa ma motivezi mimand indiferenta ,sa ma surprinzi,iar acel 1% din tine, sa nu ma lasi sa-l descopar niciodata,lasa-ma sa imi fac creierii praf toata viata ,nu uita facebookul deschis,nu ma lasa sa-ti aflu parola,ca nici eu nu o voi face!

Dar cu toate astea eu sa fiu cea de care nu poti scapa oricat ai vreasa ma scoti din mintea ta,eu sa fiu cea care iti face aventurile nimic mai mult decat "o gaura in ciment",vreau sa fiu in capul tau ca o retea neuronala,o parte din tine genetic destinata.Vreau sa fiu cea care iti ridica moralul atunci cand esti low (aici poate fi sau nu interpretabil) si chiar daca tu esti “stalpul casei” eu sunt fundatia!

Vreau sa fiu doamna cu care imparti tot si pitipoanca pe care ”o duci in Bora-Bora” cu “biletele” acelea “low cost”,femaia pe care o preferi doar "o noapte",sora ta ,mama ta si toata familia ta… universul tau....
Sunt egoista,te vreau doar pentru mine! 
Iar atunci cand ma” vei insela”,ea sa fie sticla de wisky iar eu sa raman mereu estenta.

E greu sa stabilesti granita dintre reactii normale si reactii cauzate de frustrare, asa ca intodeauna am sa flirtez ca sa-mi verific carisma. E doar o chestiune benefica stimei de sine. Iarta-ma, nu te supara, stiu ca te regasesti in mine, acum sa nu ne mintim pe noi, urasc minciuna,intodeauna cu cartile pe fata!

Stiiii….. aia de aseara de la masa de alaturi,era atat de atragatoare,cata senzualitate in miscari,as fi m-as fi culcat si eu cu ea , ce tu nu? Hai s-o impartim,ce-I al meu e si al tau!” :)))

Stiu ca voi indura cu greu faptul “ca ma vei insela” ,sunt constienta de asta,dar ma voi preface ca te urasc dar in adancul meu te voi intelege,ca d’aia sunt esenta ….. nu uita, eu simt tot ce simti ! iar cand vei vorbi noaptea tarziu,pe canapeaua din sufragerie, mahmur in gandul tau,eu te voi aproba cu siguranta,…. Chiar si cand ma voi afla in club cu “ale mele”, voi simtii ritmul inimii tale in basi. 

Vreau sa fiu misterul care iti condimenteaza viata.
Iar in concluzie, tot ce am descris pana aici ,asta inseamna acel “ te iubesc” pe care vrei sa-l auzi tu de dimineata…
Back to Top