Cum să-ți minți nevasta și să-i placă asta :)


Cadourile nu sunt doar pentru Crăciun, Anul Nou și alte sărbători legale așa cum credința nu ar trebui să fie doar pentru noaptea de Înviere ;) Eu și Muza ne mințim frecvent. V-am povestit deja cum am dus-o la AGO, un restaurant excepțional, sub pretextul că luăm un prânz ca oricare altul și s-a trezit în megabucătăria lor în prezența unui chef de top ca Nico Lontras. 
V-am povestit și cum ea m-a mințit că-l roagă pe Alex să îmi repare laptop-ul și m-am trezit cu un Mac Air cu câteva zile înainte de ziua mea.
Sunt păcăleli, surprize, scenarii, cum vreți voi să le ziceți, în care NIMENI nu se supără că a fost pus pe o pistă falsă. 
Când Flavia Covaciu mi-a propus să o mai las o dată fără cuvinte pe Muză, n-am ezitat. Gala Femei de succes avea o listă de premiate extrem de interesantă și cred că Ramona a fost singura care nu a știut că va primi un premiu vineri seară la Sunshine Events.

Ideea era simplă: eu am un eveniment la care trebuie să vorbesc și ea mă însoțește. Acolo, pe scenă, urma ca în loc de discurs să o lovesc decisiv cu o invitație care să-i taie picioarele (la figurat că sunt prea frumoase să stricăm așa ceva) și să o lase fără glas. Situație rar întâlnită la femei. Ce femeie n-ar vrea să ia un premiu pentru o pasiune care a ridicat două bloguri până la cifre pe care 90% dintre site-urile comerciale NU le ating?




Mi-ar plăcea să vă spun că mi-am făcut jocul și a ieșit bestial. A ieșit, dar nu a fost meritul meu. Eu am fost doar măslina din Martini. 

Meritul a fost al organizatorilor Oana Irimia, Luxury Events și Flavia Covaciu PR Agency care au reușit să strângă în același loc femei care nu se prea împiedică de un premiu. Au deja destule. Ca să vă dați seama de ce a fost atât de emoționată Ramona o să vă spun câteva dintre premiate:

Teo. 

Nu cred că mai are sens să o prezint, a improvizat genial pe scenă ca întotdeauna, are un umor să mai dea și altora)

Ruxandra Ion 

Creierul din spatele atâtor succese de TV încât mi-ar trebui trei pagini A4 scrise mărunt să vă dau doar titlurile de la Abracadabra la fenomenul telenovelelor românești și până la Lala Band. O adevărată născătoare de stele.


Carmen Brumă 
Care cred că poate să nască și tripleți că tot în formă va fi.

Alteța sa, Prințesa Lia
Care pare să știe foarte bine că o țară nu se ține cu versuri patriotice, ci cu bani și caută să atragă investiții în România ever since I can remeber

Lista continuă cu nume grele pe care le aflați voi singurei de pe pagina de facebook a organizatorilor, să nu le răpesc plăcerea unui comunicat oficial.
Prezentatorii, Maria Simion (wonderlolita) și Bogdan Vlădău au reușit să nu fie prea protocolari așa că am avut sentimentul de club englezesc în care nu intră oricine, dar după ce intri atmosfera e prietenoasă și fără fițe.
Așa a fost la Gala Femei de succes: elegant, dar degajat.

E un adevăr simplu: oamenii care au făcut ceva în viață nu mai au ce să demonstreze prin paradă. Ei sunt ocupați să facă lucruri. 
Back to Top