Topul minciunilor pe care ni le spunem singuri: Nu pot să trăiesc fără el/ea.


Mai ușor cu drama pe scări că nu-ți donează un rinichi! :-)
Până să-l cunoști cum ai trăit? 
Erai cumva Frumoasa din pădurea adormită și zăceai letargic, dar cool, pe un pat într-un castel?
Nu aveai interese, ambiții, planuri, prieteni care să te facă să te simți vie?!

Culmea e că am auzit asta mai mult de la bărbați. Mult mai mulți o gândesc, dar când îi întrebi ce mai fac răspund toți cu un zâmbet chinuit: "Bine".

A fost frumos? S-a terminat? Va mai fi frumos. Dar altfel, cu altcineva. 

E frumoasă dragostea când face totul să pară posibil. Când fără ea totul ți se pare imposibil știi că ai o problemă. Una mult mai mare decât a plecat mândra sau a încălecat din nou prințul și dus a fost.
Ducă-se!
Nu poți să decizi când și de cine să te îndrăgostești. Faza aia cu “Voi învăța să te iubesc” e din telenovelele ieftine, cele cu buget mai mare își permit scenariști mai buni.
Când să te dezîndrăgostești însă, poți să decizi chiar tu.
Nu ești în comă și te ține el în viață ca aparatele pe cei în comă de gradul 2. Indiferent ce grad are iubirea, doare ca dracu’, dar trece.
Și poate n-ar strica să începi să gândești așa și despre altele.
Prea mulți oameni cred că nu se pot descurca fără jobul în care înghit mai mult rahat decât poate să-ți livreze o sofisticată fără să se gândească o clipă că acea companie are cam fix la fel de multă nevoie de ei cât au și ei de ea.
Poți să pierzi aproape orice pe lumea asta. 
Totul e să nu te pierzi pe tine. 

P.S. Uite că nici Muza n-a rămas cu primul iubit. Nici cu primul job. Și acum are propriul brand! Etic, în creștere și cu o surpriză frumoasă împreună cu GREEN SUGAR pentru cei care o susțin! Intră chiar acum pe link: https://greensugar.ro/secretele-ramonei



Back to Top