De ce e mai important să te prezinte PRIETENILOR decât părinților



În primul rând...Cu părinți nu prea stă.
Sau dacă stă... e mai bine să nu te prezinte și nici tu să nu-ți pierzi prea mult timp cu el... Un bărbat tânăr trebuie să-și caute drumul, nu să vină dimineața la tata și să ceară banii cu care să te scoată seara în oraș...

.. ca să înveți să înoți trebuie să te arunci în apă! Iar tu trebuie chiar să zbori și până te prinzi cum e faza o să iei niște trânte.
În al doilea rând... părinții habar n-au cine e!
Prietenii în schimb... știu la fix cine e. Îi cunosc fostele iubite. Îi știu pasiunile. Și cel mai probabil, dacă îi placi mamei lui o să te privească drept o amenințare... dacă placi prietenilor... o să fie un motiv în plus de mândrie...
Dacă e genul gelos o să-i privească pe ei ca pe o amenințare. Caz în care iar e bine să te întorci la grila de start... înainte să-ți strici viața.
Dintr-o vizită la părinții lui nu înveți nimic despre el. O să vezi poze cu el când era mic. Sweet, but useless. El nu mai are aceleași preferințe ca la kindergarten...
La o băută cu prietenii vei afla mult mai multe: ce-i place, dar mai ales ce nu-i place. Ce-l face să ticăie... înafară de tine, desigur, dar e cert că mai are și alte lucruri care-l țineau în viață înainte să apari... că doar nu l-ai luat de la Floreasca, de la ATI, unde respira cu ajutorul aparatelor.
În fine, uneori am senzația că toți respirăm cu ajutorul aparatelor... Laptop, smartphone, car, motorcycle, iPod, TV...
Și ultimul motiv, dar nu cel mai puțin important. Chiar dacă el NU E suma prietenilor lui, NU E prietenul ăla care te enervează, NU E gașca de care pare nedespărțit... totuși... prietenii unui om spun multe despre el.
Să te bucuri dacă vrea să-i întâlnești prietenii. Părinții sunt exact ca semnătura pe actul de la starea civilă... o formalitate.


VEZI CĂ NU MAI SUNT MULTE EXEMPLARE DIN NECENZURAT ȘI SE MAI TIPĂREȘTE ABIA ÎN MARTIE :)
LINK: https://goo.gl/NhwTxV

Back to Top